Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

Dieselmotoren Basis

Training gericht op eerstelijnsstoringen en -onderhoud van de dieselmotor - 1 maand

Vakgebied

Techniek

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je eerstelijnsstoringen oplossen en onderhoud plegen aan dieselmotoren? Schrijf je dan in voor de training Dieselmotoren Basis. Je leert om eerstelijnsstoringen te verhelpen aan eenvoudige, snellopende dieselmotoren. Je kunt eerstelijnsonderhoud aan dieselmotoren uitvoeren en weet hoe je zintuiglijke (technische) inspecties uitvoert.

Je resultaat

Na de training ken je de werking van eenvoudige, snellopende dieselmotoren. Je kunt het volgende in de praktijk toepassen:

  • Eerstelijnsstoringen verhelpen
  • Eerstelijnsonderhoud uitvoeren
  • Zintuiglijke technische inspecties uitvoeren

Voor wie?

Ben je een startende monteur of operator? Heb je geen kennis op het gebied van dieselmotoren? Dan is de training Dieselmotoren Basis bedoeld voor jou. Ook niet-technici kunnen deelnemen aan deze training.

Praktijkgericht

Tijdens de training ga je zelf aan de slag op een praktijklocatie. Je oefent hier onder andere met:

  • Olie vervangen
  • Koelsystemen controleren en bijvullen
  • Filters vervangen
  • Smeerpunten smeren

Vooropleiding

Een technische vooropleiding is gewenst, maar niet noodzakelijk.

ROVC

Dit programma wordt uitgevoerd door ROVC. Je wordt ook ingeschreven bij ROVC en ontvangt van hen de correspondentie en materialen.

Dieselmotoren Basis

Training gericht op eerstelijnsstoringen en -onderhoud van de dieselmotor - 1 maand

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.