Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

Dieselmotoren

Leer hoe je tweedelijnsonderhoud uitvoert aan dieselmotoren - 2 maanden

Vakgebied

Techniek

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je kennis krijgen en praktische vaardigheden leren om tweedelijnsonderhoud aan een dieselmotor uit te voeren? Volg dan deze training! Je kunt na afloop storingen aan moderne, snellopende dieselmotoren opsporen en verhelpen. Ook kun je planmatig onderhoud aan dieselmotoren uitvoeren en inspecties doen. Je bent in staat dieselmotoren te repareren, onderdelen te vervangen en in gebruik te nemen.

Je resultaat

Na de training kun je storingen aan moderne, snellopende dieselmotoren opsporen en verhelpen. Je kunt het volgende in de praktijk toepassen:

  • Planmatig onderhoud uitvoeren
  • Inspecties uitvoeren
  • Reparaties uitvoeren
  • Onderdelen vervangen en in gebruik nemen

Voor wie?

Werk je als storingsmonteur of onderhoudsmonteur en heb je geen kennis van dieselmotoren? Mis je dat eigenlijk wel in je vak? Dan is deze training geschikt voor jou.

Praktijkgericht

Tijdens de training ga je zelf aan de slag op een praktijklocatie. Je oefent hier onder andere met:

  • Kleppen stellen
  • Meetapparatuur
  • Inspecties/controles
  • Demonteren/monteren
  • Afstellen/kalibreren

Vooropleiding

Een technische vooropleiding op minimaal MBO-niveau 3 of vergelijkbaar is gewenst. Onze training Dieselmotoren Basis is eveneens een goed uitgangspunt.

ROVC

Dit programma wordt uitgevoerd door ROVC. Je wordt ook ingeschreven bij ROVC en ontvangt van hen de correspondentie en materialen.

Dieselmotoren

Leer hoe je tweedelijnsonderhoud uitvoert aan dieselmotoren - 2 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.