Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

F-gassen Categorie 1 Opfrisdag

Vergroot je kans om het diploma F-gassen te halen - 1 dag

Vakgebied

Techniek

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Heb je binnenkort je (her)examen F-gassen Categorie 1 en wil je een vaardigheid nog even opfrissen? Volg dan de training F-gassen Categorie 1 Opfrisdag. Tijdens de training oefen je de handelingen, het hardsolderen en/of het uitvoeren van inspectie en installatie (I&I). Hierdoor vergroot je je kans om het diploma F-gassen Categorie 1 te behalen.

Je resultaat

Na de training heb je een grotere kans om het diploma F-gassen te behalen. Je kunt het volgende in de praktijk toepassen:

  • Koudemiddel terugwinnen en aanvullen
  • Lekcontroles uitvoeren
  • Leidingen gasdicht solderen

Voor wie?

Deze opfrisdag is ontwikkeld voor monteurs, installateurs of technici die hun vaardigheden willen opfrissen of extra willen oefenen ter voorbereiding op het (her)examen F-gassen 1.

Praktijkgericht

Tijdens de training ga je zelf aan de slag op een praktijklocatie. Je oefent hier onder andere met:

  • Koeltechnische installaties
  • Hardsolderen
  • Inspecties uitvoeren

Vooropleiding

Als vooropleiding is de training F-gassen Categorie 1 (of gelijkwaardig) noodzakelijk.

ROVC

Dit programma wordt uitgevoerd door ROVC. Je wordt ook ingeschreven bij ROVC en ontvangt van hen de correspondentie en materialen.

F-gassen Categorie 1 Opfrisdag

Vergroot je kans om het diploma F-gassen te halen - 1 dag

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.