Menu
Uitklappen
Inklappen

Wilt u voor of na de zomer starten met deze opleiding?

Start voor de zomer

Iedere zomer actualiseren wij het opleidingsaanbod. Het studieprogramma kan bijvoorbeeld herzien worden. Hieronder kunt u met behulp van de knop aangeven of u de opleidingsvariant van voor de zomer wilt bekijken.

Start voor de zomer

Eerstvolgende startmomenten

25-05-2020, Amsterdam

Dag, Inschrijven

25-05-2020, Eindhoven

Dag, Inschrijven

Google Ads Advanced

Nóg gerichter en effectiever adverteren met Google Ads - 1 dag

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

U gebruikt Google Ads regelmatig en weet hoe u uw bereik hiermee kunt vergroten. Maar u weet ook dat er nog veel meer mogelijk is. Wilt u meer halen uit lopende en nieuwe campagnes? Dan is deze training Google Ads Advanced een uitstekende keuze. De training gaat dieper in op de mogelijkheden van onder andere advertentie-extensies, koppeling met Ads en key performance indicators (KPI’s). Bovendien leert u wat het Google Display Network voor u kan betekenen. Kortom, u leert hoe u nog gerichter adverteert, zodat u advertentiekosten reduceert en het aantal conversies vergroot. Met de praktijkgerichte aanpak past u de theorie direct toe binnen uw lopende campagnes. U merkt dan ook meteen resultaat.

Uw resultaat

U kunt na afloop van deze training nauw targeten op doelgroepen en u weet daarmee de juiste doelgroep op het juiste moment en op de juiste plek te treffen. U ontwikkelt effectieve Ads-campagnes waarin u met behulp van Analytics optimaal aanstuurt op resultaat. Ook heeft u na de training diepgaand inzicht in alle ontwikkelingen binnen Google Ads en kunt u hier actief op inspelen. Verder weet u hoe u uw rapportages moet interpreteren en kunt u deze vertalen naar verbeteracties. Ten slotte kunt u remarketing gerichter inzetten. U versterkt daarmee het effect van uw campagnes.

Doelgroep

Deze training is zeer geschikt voor iedereen die de basis van Google Ads beheerst en een volgende stap wil zetten in de verdere professionalisering van online advertising. U loopt niet weg voor het ontwikkelen van een Ads-campagne en Analytics heeft u ook al goed geïntegreerd. Waar u aan toe bent zijn diepere inzichten van de specialisten om meer uit Google Ads te halen en volledig op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen die eraan komen, waardoor u optimaal kunt voorbereiden op de nabije toekomst. Dat maakt juist deze training zo geschikt voor u.

Aanpak

Tijdens deze training zet u de volgende stap in Google Ads-campagnes. U ontwikkelt diepgaande inzichten in het online gedrag van uw doelgroepen, zodat u aan de hand van display advertising nog beter kunt targeten. Zo kunt u nieuwe klanten vinden of bestaande klanten aanspreken. Daarbij ontwikkelt u vaardigheden om meer conversies te genereren met automatische targeting en om de klikfrequentie van advertenties te verhogen met behulp van advertentie-extensies. Zo zorgt u voor het maximale rendement op uw marketingeuro.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Strategie en resultaat

 • Strategisch opzetten van campagnes
 • Optimaliseren van kwaliteitsscore
 • Analytics
 • Nieuwe ontwikkelingen en tools

Aanpak campagnes

 • Geoptimaliseerde campagnes
 • Google Shopping
 • Google Display Netwerk en Remarketing
 • Google mobile campagnes

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat ‘Google Ads Advanced'.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 1 dag.

 • 14 februari 2020
 • 25 mei 2020
 • 2 september 2020

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Wilt u voor of na de zomer starten met deze opleiding?

Iedere zomer actualiseren wij het opleidingsaanbod. Het studieprogramma kan bijvoorbeeld herzien worden. Hieronder kunt u met behulp van de knop aangeven of u de opleidingsvariant van voor of na de zomer wilt bekijken.

Start voor de zomer
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Lesgeld: € 585,-

Studiemateriaal: € 50,-

Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

NCOI Opleidingen regelt tijdens uw opleiding onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,-(excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Google Ads Advanced

Nóg gerichter en effectiever adverteren met Google Ads - 1 dag

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Virtual classroom en e-learning NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.