Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

Hydraulische Systemen Ontwerpen

Vakgebied

Techniek

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je hydraulische systemen modificeren of ontwerpen? Na het volgen van de training Hydraulische Systemen Ontwerpen heb je de tools hiervoor. Zo kun je op systematische wijze hydraulische systemen ontwerpen. Je weet de juiste vragen te stellen om tot een verantwoord hydraulisch schema te komen. En je kiest de juiste componenten. Problemen bij het ontwerpen, aanpassen en beoordelen van hydraulische systemen los je snel op. Je kunt met een gedetailleerd eisenpakket tot meerdere effectieve ontwerpen komen.

Je resultaat

Na de training ken je de werking van hydraulische systemen. Je kunt het volgende in de praktijk toepassen:

  • Op systematische wijze hydraulische systemen ontwerpen
  • De juiste componenten kiezen
  • Problemen sneller oplossen

Voor wie?

Heb je in je werk te maken met het ontwerpen, aanpassen of beoordelen van hydraulische systemen? Ben je bijvoorbeeld constructeur, servicemonteur, (aankomend) ontwerper of sales engineer van hydraulische installaties? Dan is de training Hydraulische Systemen Ontwerpen bedoeld voor jou.

Praktijkgericht

Tijdens de training werk je diverse cases uit om de verkregen kennis rondom hydraulische systemen in praktijk te brengen.

Vooropleiding

Zorg in ieder geval voor de volgende voorkennis en ervaring:

  • Kennis van hydrauliek (schemalezen)
  • Je begrijpt de werking van complexe, hydraulische schakelingen, inclusief proportioneelregelingen

ROVC

Dit programma wordt uitgevoerd door ROVC. Je wordt ook ingeschreven bij ROVC en ontvangt van hen de correspondentie en materialen.

Hydraulische Systemen Ontwerpen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.