Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

Machineveiligheid tijdens Onderhoud

Leer veiligheidsinspecties uitvoeren tijdens onderhoud - 1 maand

Vakgebied

Techniek

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je periodieke veiligheidsinspecties uitvoeren conform de Machinerichtlijn en machines in een veilige situatie brengen voor onderhoud? Schrijf je dan vandaag nog in voor de training Machineveiligheid tijdens Onderhoud. Na afronding ben je in staat periodieke veiligheidsinspecties uit te voeren en een machine in een veilige situatie te brengen voor onderhoud (LoToTo-procedure).

Je resultaat

Na de training ben je in staat machineveiligheid tijdens onderhoud te beoordelen. Je kunt het volgende in de praktijk toepassen:

  • Periodieke veiligheidsinspecties uitvoeren
  • Werken volgens de LoToTo-procedure

Voor wie?

Werk je als hoofd TD, monteur TD, teamleider productie of productiemedewerker? Dan is de training Machineveiligheid tijdens Onderhoud bedoeld voor jou.

Praktijkgericht

Tijdens de training ga je zelf aan de slag op een praktijklocatie. Je oefent hier onder andere met:

  • Veiligheidsinspecties
  • LoToTo (machines in veilige situatie brengen voor onderhoud)

Vooropleiding

Er is geen specifieke vooropleiding vereist.

ROVC

Dit programma wordt uitgevoerd door ROVC. Je wordt ook ingeschreven bij ROVC en ontvangt van hen de correspondentie en materialen.

Machineveiligheid tijdens Onderhoud

Leer veiligheidsinspecties uitvoeren tijdens onderhoud - 1 maand

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.