Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

NEN 1010 voor Monteurs

Alles wat een monteur moet weten van NEN 1010 - 2 dagen

Vakgebied

Techniek

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Het installatiewerk bij nieuwe en bestaande installaties aan NEN 1010 laten voldoen? Je leert het tijdens de training NEN 1010 voor Monteurs. Na afloop kun je installatiewerkzaamheden op juiste wijze uitvoeren. Je kunt uitbreidingen en aanpassingen volgens de geldende normen uitvoeren en een technisch veilige installatie in stand houden. Je hebt inzicht in de opbouw van de elektrische installatie volgens NEN 1010. De nadruk ligt in deze training niet op voorschriften, maar op gezond elektrotechnisch verstand.

Je resultaat

Na de training weet je alles wat een monteur moet weten van NEN 1010. Je kunt het volgende in de praktijk toepassen:

  • Op de juiste wijze uitvoeren van installatiewerkzaamheden
  • Uitbreidingen uitvoeren volgens de geldende normen
  • Technisch veilige installaties in stand houden

Voor wie?

Ben je een technicus met elektrotechnische achtergrond en wil je installatiewerkzaamheden en uitbreidingen op elektrische installaties van beperkte omvang (huis- en kleine utiliteitsinstallaties) uitvoeren? Dan leer je tijdens deze training de praktische kennis van NEN 1010 die je daarvoor nodig hebt.

Praktijkgericht

Tijdens de training ga je zelf aan de slag op een praktijklocatie. Je oefent hier onder andere met:

  • Bedraden
  • Steek- en draailasverbindingen
  • Beoordelen en opleveren van installatiewerk

Vooropleiding

Minimaal VMBO-E of de training Elektrisch Schakelen.

ROVC

Dit programma wordt uitgevoerd door ROVC. Je wordt ook ingeschreven bij ROVC en ontvangt van hen de correspondentie en materialen.

NEN 1010 voor Monteurs

Alles wat een monteur moet weten van NEN 1010 - 2 dagen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.