Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

Netwerken - Ethernet TCP/IP

Dé vooropleiding voor de trainingen AS-Interface, CAN-bus en Modbus - 1 maand

Vakgebied

Techniek

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Meer weten over industrieel ethernet? Meld je aan voor de training Netwerken - Ethernet TCP/IP. Na het afronden van de training kun je een ethernetverbinding realiseren, zowel in een industriële omgeving als in een pc-netwerkconfiguratie. Je kunt netwerken testen en storingzoeken in ethernetverbindingen. Je hebt kennis van de toepassing van adressering en beveiligingsmethodieken.

Je resultaat

Na de training kun je een ethernetverbinding realiseren, zowel in een industriële omgeving als in een pc-netwerkconfiguratie. Je kunt het volgende in de praktijk toepassen:

  • Netwerken testen
  • Storingen zoeken in ethernetverbindingen

Voor wie?

Word je in je werk geconfronteerd met ethernet TCP/IP-toepassingen en wil je hier meer van weten? Dan is de training Netwerken - Ethernet TCP/IP bedoeld voor jou.

Praktijkgericht

Tijdens de training ga je zelf aan de slag op een praktijklocatie. Je oefent hier onder andere met:

  • Complexe ethernetverbindingen
  • Aansluiten en configureren
  • Testen, monitoren en storingzoeken

Vooropleiding

Een goede kennis van Windows-pc’s is gewenst.

ROVC

Dit programma wordt uitgevoerd door ROVC. Je wordt ook ingeschreven bij ROVC en ontvangt van hen de correspondentie en materialen.

Netwerken - Ethernet TCP/IP

Dé vooropleiding voor de trainingen AS-Interface, CAN-bus en Modbus - 1 maand

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.