Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

Netwerken - Inleiding in Bussystemen

Dé vooropleiding voor de trainingen AS-Interface, CAN-bus en Modbus - 1 maand

Vakgebied

Techniek

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je met elk bussysteem kunnen werken? Deze training is dé inleiding voor busspecifieke opleidingen als PROFIBUS, CAN-bus, Modbus. Na afloop begrijp je de voor- en nadelen van een bussysteem, ook in relatie tot conventionele technieken. Je bent vertrouwd met de toepassing in de digitale automatisering en hebt inzicht in de werking van bussystemen en datatransport en in de diverse netwerktopologieën.

Je resultaat

Na de training begrijp je de voor- en nadelen van een bussysteem, ook in relatie tot conventionele technieken. Je kunt het volgende in de praktijk toepassen:

  • Bussystemen
  • Datatransport
  • Netwerktopologieën

Voor wie?

Ben je besturingstechnicus of medewerker van een technische dienst en heb je te maken met veldbussystemen? Dan is de training Netwerken - Inleiding in Bussystemen geschikt voor jou.

Praktijkgericht

Leren doe je in de praktijk! Daarom worden er ter ondersteuning van de lesstof diverse praktijkdemo’s uitgevoerd die je inzicht in de theorie versterken.

Vooropleiding

Een goede kennis van Windows-pc’s is gewenst.

ROVC

Dit programma wordt uitgevoerd door ROVC. Je wordt ook ingeschreven bij ROVC en ontvangt van hen de correspondentie en materialen.

Netwerken - Inleiding in Bussystemen

Dé vooropleiding voor de trainingen AS-Interface, CAN-bus en Modbus - 1 maand

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.