Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

PLC-systemen

Hét vervolg op de training PLC - Besturingstechniek - 6 maanden

Vakgebied

Techniek

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Alles weten over de functie en werking van PLC-systemen? Meld je aan voor de training PLC-systemen. Je krijgt inzicht in de opbouw en het ontwerp van modulaire PLC-systemen en vertaalt ontwerpeisen naar overzichtelijke PLC-programma's. Hierbij maak je gebruik van meerbitsprogrammeringsmethoden. Je kunt complexe PLC-bestuurde installaties na aanpassingen en uitbreidingen in bedrijf nemen.

Je resultaat

Na de training heb je inzicht in de opbouw en het ontwerp van modulaire PLC-systemen. Je kunt het volgende in de praktijk toepassen:

  • Ontwerpeisen naar overzichtelijke PLC-programma’s vertalen
  • Complexe PLC-bestuurbare installaties na aanpassingen en uitbreidingen in gebruik nemen

Voor wie?

Word je in je werk regelmatig geconfronteerd met PLC’s en HMI’s en wil je je inzicht hierin vergroten? Dan is de training PLC-systemen bedoeld voor jou.

Praktijkgericht

Tijdens de training ga je zelf aan de slag op een praktijklocatie. Je oefent hier onder andere met:

  • PLC-programmeersoftware
  • HMI-visualisatie
  • Programmeren
  • Configureren

Vooropleiding

Zorg in ieder geval voor de volgende voorkennis en ervaring:

  • Kennis van besturingstechniek
  • Begrip van de basiswerking van een PLC

Een goede basis voor deze training is PLC - Besturingstechniek. Een gelijkwaardige training of relevante ervaring is prima.

ROVC

Dit programma wordt uitgevoerd door ROVC. Je wordt ook ingeschreven bij ROVC en ontvangt van hen de correspondentie en materialen.

PLC-systemen

Hét vervolg op de training PLC - Besturingstechniek - 6 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.