Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

Pneumatiek

Dé pneumatiektraining voor elke monteur - 1 maand

Vakgebied

Techniek

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Vakkundig en efficiënt pneumatische installaties afstellen en onderhouden? Meld je aan voor de training Pneumatiek. Na afronding kun je pneumatische installaties repareren, componenten vervangen en in gebruik nemen. Je bent in staat storingen op te sporen en te verhelpen en inspecties te doen. Met deze training heb je je vakkennis op het gebied van de werking van pneumatische installaties en apparatuur vergroot en spreek je de vaktaal.

Je resultaat

Na het afronden van de training Pneumatiek ken je de werking van pneumatische apparaten en installaties. Je kunt het volgende in de praktijk toepassen:

  • Storingen opsporen en verhelpen
  • Inspecties uitvoeren
  • Componenten vervangen

Voor wie?

Werk je als storings- of onderhoudsmonteur en heb je geen kennis van pneumatiek? Wil je je hierin wel bekwamen? Dan is de training Pneumatiek bedoeld voor jou.

Praktijkgericht

Tijdens de training ga je zelf aan de slag op een praktijklocatie. Je oefent hier onder andere met:

  • Componenten
  • Pneumatische en elektro-pneumatische schakelingen

Vooropleiding

Een technische vooropleiding op minimaal MBO-niveau 3 of vergelijkbaar is gewenst.

ROVC

Dit programma wordt uitgevoerd door ROVC. Je wordt ook ingeschreven bij ROVC en ontvangt van hen de correspondentie en materialen.

Pneumatiek

Dé pneumatiektraining voor elke monteur - 1 maand

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.