Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

Servicemodule Elektrotechniek

Ontwikkel kennis van elektrotechniek voor je HBO-opleiding - 2 dagen

Vakgebied

Techniek

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je je ontwikkelen op technisch gebied, waarbij elektrotechniek een belangrijke rol speelt? In sommige technische opleidingen op HBO Bachelorniveau wordt uitgegaan van bepaalde kennis op het gebied van elektrotechniek. Weet je hier weinig van af of ben je vergeten hoe het precies zat? Met deze opleiding ontwikkel je de juiste kennis om op dit gebied een studie te volgen op HBO Bachelorniveau. Je gaat aan de slag met begrippen als stroom, spanning en vermogen. Daarnaast krijg je inzicht in relevante natuurkundige en wiskundige aspecten.

Doelgroep

Je wilt een technische opleiding bij Hogeschool NCOI volgen en je wilt je vaardigheden en kennis op het gebied van elektrotechniek ontwikkelen of opfrissen.

Doel en opzet

In deze training staat het oefenen centraal. Je ontwikkelt aan de hand van concrete opdrachten je vaardigheden op het gebied van elektrotechniek. Je wordt tijdens deze training begeleid door onze vakdocenten. Tussen de bijeenkomsten door maak je opdrachten die in de volgende bijeenkomst worden besproken. Zo maak je snel vorderingen en rond je deze training af met uitstekende basisvaardigheden en -kennis op het gebied van elektrotechniek.

Vooropleiding

Er wordt uitgegaan van MBO-werk- en -denkniveau in een technische richting. Praktijkervaring in een technische omgeving is een pre en kan een lager vooropleidingsniveau compenseren.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Servicemodule Elektrotechniek

Ontwikkel kennis van elektrotechniek voor je HBO-opleiding - 2 dagen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.