Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

Servicemodule Wiskunde

Ontwikkel kennis van wiskunde voor je HBO-opleiding - 2 maanden

Vakgebied

Techniek

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Voor technische opleidingen op HBO Bachelorniveau is goede wiskundige kennis en inzicht belangrijk. Is het alweer een tijd geleden dat je hiermee bezig bent geweest of heb je geen wiskunde gehad? Kies dan voor deze opleiding. Je gaat concreet aan de slag met onder andere vergelijkingen, integraalrekeningen en meetkunde. Hiermee kun je uitstekend voorbereid beginnen met een technische HBO Bacheloropleiding van NCOI.

Doelgroep

Je wilt een technische opleiding bij NCOI volgen en je wilt je vaardigheden op het gebied van toegepaste wiskunde ontwikkelen of opfrissen.

Doel en opzet

In deze opleiding staat het oefenen centraal. Je ontwikkelt aan de hand van concrete opdrachten je vaardigheden op het gebied van wiskunde. Je wordt tijdens deze opleiding begeleid door onze vakdocenten. Zij helpen je met deze opdrachten en leggen je de stof uit. Tussen de bijeenkomsten door maak je eigen opdrachten die in de volgende bijeenkomst worden besproken. Zo maak je snel vorderingen en rond je deze opleiding af met uitstekende basisvaardigheden op het gebied van wiskunde.

Vooropleiding

De opleiding gaat uit van MBO-werk- en -denkniveau in een technische richting. Praktijkervaring in een technische omgeving is een pre en kan een lager vooropleidingsniveau compenseren.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Servicemodule Wiskunde

Ontwikkel kennis van wiskunde voor je HBO-opleiding - 2 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.