Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

Storingzoeken in Hydraulische Installaties

Leer effectief storingen zoeken met de SMIDO-methode - 1 maand

Vakgebied

Techniek

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Op gestructureerde wijze leren storingzoeken in hydraulische installaties en de storing snel oplossen? Schrijf je nu in voor deze praktijkgerichte training. Je gaat tijdens de training praktisch aan de slag met het beoordelen van de werking van installaties en het oplossen van storingen aan eenvoudige en complexe installaties. Na afloop kun je storingen analyseren en verhelpen. Ook kun je installaties na een storing opnieuw afstellen, inregelen en in bedrijf stellen.

Je resultaat

Na het afronden van deze training ken je de werking van hydraulische installaties. Je kunt het volgende in de praktijk toepassen:

  • Gestructureerd storingen zoeken
  • Storingen analyseren en verhelpen
  • Installaties opnieuw afstellen, inregelen en in bedrijf stellen

Voor wie?

Werk je als service- of onderhoudsmonteur, medewerker technische dienst of machinebouwer en heb je te maken met het zoeken en oplossen van storingen in elektrotechnische installaties? Dan is de training Storingzoeken in Hydraulische Installaties bedoeld voor jou.

Praktijkgericht

Tijdens de training ga je zelf aan de slag op een praktijklocatie. Je oefent hier onder andere met:

  • Beoordelen van de werking van installaties
  • Controleren van de juiste werking
  • Uitsluiten van storingsoorzaken
  • Oplossen van storingen aan installaties

Vooropleiding

Kennis van hydraulische componenten en het kunnen lezen van hydraulische schema’s is een vereiste.

ROVC

Dit programma wordt uitgevoerd door ROVC. Je wordt ook ingeschreven bij ROVC en ontvangt van hen de correspondentie en materialen.

Storingzoeken in Hydraulische Installaties

Leer effectief storingen zoeken met de SMIDO-methode - 1 maand

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.