Menu
NCOI Opleidingen - HR

Training HR en de Digitale Transformatie

Maak succesvol gebruik van technologische ontwikkelingen - 2 dagen

Vakgebied

HR

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Het digitaliseren van bedrijfsmodellen kan ingrijpend zijn voor een organisatie. Dit begint met het verbeteren van het onboardingtraject. Tijdens deze training leer je dan ook hoe je de ervaring met de organisatie van medewerkers verbetert en welke kansen digitalisering te bieden heeft. Ook krijg je belangrijke tools aangeboden om data van medewerkers meetbaar te maken of beschikbaar talent op effectieve wijze aan te spreken. Na afloop weet je hoe een HR-afdeling succesvol kan functioneren in een moderne, digitale wereld.

Je resultaat

Na afloop weet je als organisatie het positieve te halen uit de overgang van informatie naar een digitale vorm. Je neemt het voortouw in digitalisering waardoor het aantal administratieve taken wordt verminderd. Hierdoor krijgen medewerkers meer ruimte om te kijken naar andere zaken. Je leert goede rapportages te maken waaronder het verzuim van medewerkers en je kunt bijdragen aan strategische beslissingen van het bedrijf.

Doelgroep

Je bent HR-medewerker, recruiter of HR-beleidsmaker. Je wilt bekend raken met het effect en het verloop van een digitale transformatie binnen een HR-afdeling.

Aanpak

In dit programma komen er essentiële onderwerpen aan bod die je nodig hebt tijdens of na een digitale transformatie. Je komt alles te weten over het effect van een integratieplan en hoe je met robotisering kunt omgaan. Je ontwikkelt een uitstekende basis om digitalisering te bewerkstelligen binnen een HR-afdeling. De docenten weten alles van het werk af, omdat zij zelf jarenlange werkervaring hebben. Zij kunnen je uitstekend voorbereiden op de praktijk.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Training HR en de Digitale Transformatie

Maak succesvol gebruik van technologische ontwikkelingen - 2 dagen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.