Menu

Training HR en de Digitale Transformatie

Maak succesvol gebruik van technologische ontwikkelingen - 2 dagen

Vakgebied

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Het digitaliseren van bedrijfsmodellen kunnen ingrijpend zijn voor een organisatie. Dit begint met het verbeteren van het onboardingtraject. Tijdens deze training leer dan ook hoe je de ervaring met de organisatie van medewerkers verbetert en welke kansen digitalisering te bieden heeft. Ook krijg je belangrijke tools aangeboden om data van medewerkers meetbaar te maken of beschikbaar talent op effectieve wijze aan te spreken. Na afloop weet je hoe een HR-afdeling succesvol kan functioneren in een moderne, digitale wereld.

Je resultaat

Na afloop weet je als organisatie het positieve te halen uit de overgang van informatie naar een digitale vorm. Je neemt het voortouw in digitalisering waardoor het aantal administratieve taken wordt verminderd. Hierdoor krijgen medewerkers meer ruimte om te kijken naar andere zaken. Je leert goede rapportages te maken waaronder het verzuim van medewerkers en je kunt bijdragen aan strategische beslissingen van het bedrijf.

Doelgroep

Je bent HR-medewerker, recruiter of HR-beleidsmaker. Je wilt bekend raken met het effect en het verloop van een digitale transformatie binnen een HR-afdeling.

Aanpak

In dit programma komen er essentiële onderwerpen aan bod die je nodig hebt tijdens of na een digitale transformatie. Je komt alles te weten over het effect van een integratieplan en hoe je met robotisering kunt omgaan. Je ontwikkelt een uitstekende basis om digitalisering te bewerkstelligen binnen een HR-afdeling. De docenten weten alles van het werk af, omdat zij zelf jarenlange werkervaring hebben. Zij kunnen je uitstekend voorbereiden op de praktijk.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

HR en de Digitale Transformatie

(4 bijeenkomsten)

HR, het startpunt van de digitale transformatie

  • Integratieplan opstellen
  • Effectief omgaan met weerstand tegen verandering

HR-impact van innovatie

  • Robotisering
  • Artificial intelligence
  • HR tech tools

Aandacht voor strategische organisatievraagstukken

  • Data-analyse
  • Agile werken

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat ‘HR en de Digitale Transformatie'.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 890,-
Trainingsmateriaal: € 30,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

NCOI Opleidingen regelt tijdens uw opleiding onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,-(excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Training HR en de Digitale Transformatie

Maak succesvol gebruik van technologische ontwikkelingen - 2 dagen

Vakgebied

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Virtual classroom en e-learning NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.