Menu

Training Storytelling in één Dag

Met een krachtig verhaal jouw impact vergroten - 1 dag

Vakgebied

Communicatie

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil jij in 1 dag ontdekken wat storytelling is? In 1 dag leren hoe je jouw boodschap verwerkt in een pakkend verhaal? Volg dan deze korte training. Je leert over de basis van storytelling en gaat aan de slag met het ombuigen van jouw boodschap naar een pakkend verhaal. Zo komt je boodschap beter over en blijft deze hangen bij jouw publiek.

Je resultaat

Na afloop van deze training weet je waarom storytelling een krachtige manier is om jouw boodschap over te brengen. Je weet hoe je een boodschap als verhaal kunt verwoorden en je brengt jouw verhaal met impact over.

Doelgroep

Je wilt meer weten over storytelling en hoe je dit effectief inzet, bijvoorbeeld tijdens een (sales)gesprek of een presentatie.

Aanpak

Tijdens de training leer je in het kort de principes van storytelling. Op basis van een intake richt de trainer zich op jouw persoonlijke leerdoelen. Met behulp van diverse oefeningen werk je jouw boodschap uit tot een pakkend verhaal. Je krijgt inzicht in wat je wilt vertellen en hoe je dat het beste kunt doen. Door persoonlijke feedback en reflectie merk je wat goed werkt en wat niet. Na deze training kun jij deze nieuwe aanpak toepassen om je boodschap met meer impact over te brengen.

Training Storytelling in één Dag

Met een krachtig verhaal jouw impact vergroten - 1 dag

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.