Menu
NCOI Opleidingen - Persoonlijk effectiviteit

Training Stressmanagement voor Young Professionals

Word stress de baas - 2 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Ervaar jij als young professional een hoge werkdruk en vind je het lastig om bij thuiskomst je werk los te laten? Lukt het je vooralsnog om alle ballen in de lucht te houden, maar kun je dit op de lange termijn niet volhouden? Geen zorgen, je bent niet de enige! Tijdens deze training vergroot je je inzicht in stress en leer je hoe je op een goede manier met stressvolle situaties kunt omgaan. Je krijgt handvatten aangereikt om ongezonde spanning en stress te herkennen én te voorkomen. Hiervoor ga je aan de slag met de samenhang tussen gebeurtenissen en je eigen gedrag. Na afloop ben jij stress de baas!

Je resultaat

Je krijgt inzicht in jouw stressgedrag en waar het vandaan komt. Je bent je emotionele reacties de baas en je hebt een sterkere geestelijke en lichamelijke balans. Je voorkomt ongezonde spanning en stress en je past succesvol mindfulness toe.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor alle young professionals (met 0 tot 5 jaar werkervaring) die willen leren hoe zij beter kunnen omgaan met werkdruk en stress. Met deze training leer je hoe je meer rust kunt vinden in een drukke werkomgeving.

Aanpak

Stress kan verschillende oorzaken hebben. Daarom geef jij voor de training in een intake aan wat voor jou stressvolle situaties zijn en wat je graag zou willen verbeteren. Vervolgens ga je tijdens de training aan de slag met deze stressfactoren. Je vergroot je zelfinzicht en leert hoe je stress tijdig kunt herkennen en erkennen. Met behulp van praktische opdrachten oefen je om stresspatronen te doorbreken. Ook ga je aan de slag met technieken om je stressbestendigheid te vergroten, waaronder mindfulness en timemanagement. Wat je leert, neem je op in je persoonlijke actieplan. Zo zorg je ervoor dat je ook na afloop van de training concrete stappen blijft maken. Je zult merken dat je stress op tijd herkent en aanpakt.

Training Stressmanagement voor Young Professionals

Word stress de baas - 2 dagen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.