Menu
NCOI Opleidingen - Persoonlijk effectiviteit

Training Stressmanagement voor Young Professionals

Word stress de baas - 2 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Ervaar jij als young professional een hoge werkdruk en vind je het lastig om bij thuiskomst je werk los te laten? Lukt het je vooralsnog om alle ballen in de lucht te houden, maar kun je dit op de lange termijn niet volhouden? Geen zorgen, je bent niet de enige! Tijdens deze training vergroot je je inzicht in stress en leer je hoe je op een goede manier met stressvolle situaties kunt omgaan. Je krijgt handvatten aangereikt om ongezonde spanning en stress te herkennen én te voorkomen. Hiervoor ga je aan de slag met de samenhang tussen gebeurtenissen en je eigen gedrag. Na afloop ben jij stress de baas!

Je resultaat

Je krijgt inzicht in jouw stressgedrag en waar het vandaan komt. Je bent je emotionele reacties de baas en je hebt een sterkere geestelijke en lichamelijke balans. Je voorkomt ongezonde spanning en stress en je past succesvol mindfulness toe.

Aanpak

Stress kan verschillende oorzaken hebben. Daarom geef jij voor de training in een intake aan wat voor jou stressvolle situaties zijn en wat je graag zou willen verbeteren. Vervolgens ga je tijdens de training aan de slag met deze stressfactoren. Je vergroot je zelfinzicht en leert hoe je stress tijdig kunt herkennen en erkennen. Met behulp van praktische opdrachten oefen je om stresspatronen te doorbreken. Ook ga je aan de slag met technieken om je stressbestendigheid te vergroten, waaronder mindfulness en timemanagement. Wat je leert, neem je op in je persoonlijke actieplan. Zo zorg je ervoor dat je ook na afloop van de training concrete stappen blijft maken. Je zult merken dat je stress op tijd herkent en aanpakt.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor alle young professionals (met 0 tot 5 jaar werkervaring) die willen leren hoe zij beter kunnen omgaan met werkdruk en stress. Met deze training leer je hoe je meer rust kunt vinden in een drukke werkomgeving.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

 • De volgende onderwerpen komen aan bod:

Persoonlijke intake

 • Vastleggen leerdoelen
 • Persoonlijke ontwikkelvraag

Inzicht in jouw stress

 • Stress bij young professionals
 • Herkennen van stress
 • Jouw stresstype
 • Jouw stressfactoren

Omgaan met stress

 • Aanvaarden en accepteren
 • Omgaan met emoties en gedachten
 • Doorbreken van je stresspatroon

Stressbestendigheid vergroten

 • Mindfulness
 • Invloed vergroten
 • Vitaliteit

Persoonlijk ontwikkelplan

 • Vastleggen ontwikkelstappen
 • Persoonlijk actieplan

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat ‘Training Stressmanagement voor Young Professionals'.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Lesgeld: € 1.270,-
Studiemateriaal: € 60,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen

Locatie- en arrangementskosten

NCOI Opleidingen regelt tijdens uw opleiding onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,-(excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Verlaag je studiekosten

Betaal je je opleiding zelf? Voor veel van onze opleidingen kun je gebruikmaken van interessante financiële voordelen.

Fiscaal voordeel

Je kunt gebruikmaken van de regeling ‘Aftrek studiekosten’, waarmee je tot zo’n 50 procent van je gemaakte studiekosten terugkrijgt van de Belastingdienst. Jaarlijks kun je maximaal € 15.000,- aftrekken van je inkomstenbelasting voor de studiekosten van jou en je fiscale partner. Ook als je gebruikmaakt van het levenlanglerenkrediet kun je je studiekosten aftrekken. Wil je meer weten over deze regeling en aan de hand van een rekenvoorbeeld zien hoeveel voordeel jou dit oplevert? Op onze pagina over belastingvoordeel lees je er alles over.

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers willen graag investeren in de ontwikkeling van hun medewerkers en beschikken over een jaarlijks opleidingsbudget om opleidingen voor werknemers te bekostigen. Daarnaast kan de organisatie de gemaakte opleidingskosten mogelijk volledig aftrekken van de inkomstenbelasting en gebruikmaken van andere fiscale regelingen. Heeft jouw organisatie een opleidingsbudget waar je gebruik van kunt maken? Vraag het na bij de HR-afdeling of je leidinggevende, want dit kan veel voordeel opleveren.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Training Stressmanagement voor Young Professionals

Word stress de baas - 2 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.