Menu
NCOI Opleidingen - Financieel

Training Van Financiële Administratie naar Jaarrekening

Complete jaarrekening - 3 maanden

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je hebt een passie voor cijfers en financiën en wilt financiële data kunnen vertalen naar een allesomvattende jaarrekening. Welke stappen onderneem je hiervoor? En met welke wet- en regelgeving dien je hierbij rekening te houden? Dat leer je tijdens deze training. Je ontwikkelt vaardigheden om effectief tot een balans en verlies-en-winstrekening te komen en deze te voorzien van een uitgebreide toelichting. Na afronding van deze training ben je in staat om ondernemingen efficiënt te ondersteunen bij het opstellen van de jaarrekening. Deze training wordt uitgevoerd door onze businesspartner Markus Verbeek Praehep.

Je resultaat

Na afronding van deze training kun je financiële data vertalen naar een allesomvattende jaarrekening. Je weet welke stappen je hiervoor moet ondernemen en met welke wet- en regelgeving je hierbij rekening moet houden.

Doelgroep

Je bent financieel professional of beginnend assistent-accountant. Je weet hoe je een bedrijfsadministratie moet voeren, maar daarmee heb je nog geen jaarrekening. Voor iedereen die wil weten welke stappen je hiertoe moet zetten, welke wetgeving relevant is en wat dit betekent voor de communicatie met je klant, is deze training uitermate geschikt.

Aanpak

Tijdens deze training ontwikkel je vaardigheden om vanuit diverse financiële administraties jaarrekeningen op te stellen. Hiervoor ga je aan de slag met de verschillende wetgevingen en richtlijnen waar je mee te maken krijgt, leer je wat waarderingsgrondslagen zijn en hoe je deze gebruikt. Tevens behandel je het grootboek en ontwikkel je vaardigheden om deze om te zetten naar de jaarrekening. Door de praktijkgerichte aanpak van de training kun je het geleerde meteen toepassen in je eigen organisatie.

Training Van Financiële Administratie naar Jaarrekening

Complete jaarrekening - 3 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.