Menu

Verandering van Veiligheidscultuur

Draag bij aan een gezonde veiligheidscultuur - 4 dagen

Vakgebied

Techniek

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als hoger management draag je bij aan de veiligheidscultuur op de werkvloer. Wil je een ander zicht op de organisatie krijgen om zo tot andere inzichten te komen? Kies dan voor deze training. Je ontwikkelt fundamentele vaardigheden om veranderingen effectief te beïnvloeden. Zo leer je je leidinggevende rol beter te benutten door adequaat met mensen om te gaan en veranderingen met overtuiging door te voeren. Ook ga je aan de slag met de principes van Safety I en II om doelstellingen onder wisselende omstandigheden te bereiken.

Je resultaat

Na de training weet je hoe je kunt bijdragen aan een veilige organisatiecultuur. Je kijkt anders naar je organisatie, waardoor je andere inzichten krijgt. Tevens bezit je vaardigheden om veranderingen met betrekking tot veiligheid direct door te voeren.

Doelgroep

Je vervult een hoge managementfunctie en je wilt graag de veiligheidscultuur in je organisatie versterken. Ook is deze training interessant voor hoger veiligheidskundigen, arbeidshygiënisten en HSE-managers.

Aanpak

Na het volgen van de training heb je veel kennis over het vergroten van besluitvorming en het creëren van meer draagvlak. Verder ga je aan de hand van Safety I en II in op veiligheidsmanagement om ervoor te zorgen dat je organisatie écht veiliger wordt en je mensen weer veilig en gezond naar huis gaan. De training wordt gegeven door deskundige docenten uit de praktijk. Tussen de bijeenkomsten voer je praktische opdrachten uit, zodat je de koppeling maakt naar je eigen werksituatie. Tijdens de training heb je toegang tot onze zeer moderne online leeromgeving met daarin alle aanvullende informatie die je voor de training nodig hebt. Ook kun je er communiceren met docenten en de andere deelnemers.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Verandering van Veiligheidscultuur

 • Safety I en Safety II
 • Anglosaksisch en Rijnlands organiseren
 • Zienswijze versus zijnswijze
 • Beeldvorming, oordeelsvorming en besluitvorming (BOB)
 • Beeldvorming, betekenisgeving en besluitvorming (BBB)
 • Spelvormen om te leren

  Certificaat

  Na afloop van deze training ontvang je het certificaat ‘Verandering van Veiligheidscultuur'.

  Lesplanning
  Lesplanning
  Lesplanning
  Lesplanning
  Lesplanning
  Kostenspecificatie
  Kostenspecificatie
  Kostenspecificatie
  Kostenspecificatie
  Kostenspecificatie

  Totaalprijs

  Dagopleiding: € 1.645,-

  De totaalprijs bestaat uit de volgende kosten:

  Trainingskosten: € 1.350,-
  Trainingsmateriaal: € 77,-
  Arrangementskosten dag: € 100,-

  Locatiekosten dag: € 118,-

  Bovenstaande bedragen zijn op basis van betaling ineens waarbij 8% korting inbegrepen is. Je kunt het programma ook in 1 termijnen betalen.

  Locatie- en arrangementskosten

  NCOI Opleidingen regelt tijdens uw opleiding onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,-(excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

  Reprorechten en hand-outs

  Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

  Fiscaal voordeel

  Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

  Btw

  Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

  Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

  Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

  Verandering van Veiligheidscultuur

  Draag bij aan een gezonde veiligheidscultuur - 4 dagen

  Vakgebied

  Techniek

  Opleidingsniveau

  Training

  Erkenning

  NVAO geaccrediteerd

  Meer informatie

  Download brochure

  Wil je dit met iemand delen?

  Mail door

  Heeft u vragen?

  Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
  Virtual classroom en e-learning NCOI

  Virtual classroom en e-learning

  Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

  Studiegids 2019-2020 NCOI

  Vraag de studiegids 2019-2020 aan

  Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

  Contact NCOI

  Opleidingsadvies op maat?

  Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.