• 1
  Niveau
 • 2
  Vakgebied
 • 3
  Opleidingsduur
 • 4
  Startmoment
 • 5
  Opleidingsvariant
 • 6
  Locatie
 • 5
  Locatie
Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

Verandering van Veiligheidscultuur

Draag bij aan een gezonde veiligheidscultuur - 4 dagen

Vakgebied

Techniek

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als hoger management draag je bij aan de veiligheidscultuur op de werkvloer. Wil je een ander zicht op de organisatie krijgen om zo tot andere inzichten te komen? Kies dan voor deze training. Je ontwikkelt fundamentele vaardigheden om veranderingen effectief te beïnvloeden. Zo leer je je leidinggevende rol beter te benutten door adequaat met mensen om te gaan en veranderingen met overtuiging door te voeren. Ook ga je aan de slag met de principes van Safety I en II om doelstellingen onder wisselende omstandigheden te bereiken.

Je resultaat

Na de training weet je hoe je kunt bijdragen aan een veilige organisatiecultuur. Je kijkt anders naar je organisatie, waardoor je andere inzichten krijgt. Tevens bezit je vaardigheden om veranderingen met betrekking tot veiligheid direct door te voeren.

Doelgroep

Je vervult een hoge managementfunctie en je wilt graag de veiligheidscultuur in je organisatie versterken. Ook is deze training interessant voor hoger veiligheidskundigen, arbeidshygiënisten en HSE-managers.

Aanpak

Na het volgen van de training heb je veel kennis over het vergroten van besluitvorming en het creëren van meer draagvlak. Verder ga je aan de hand van Safety I en II in op veiligheidsmanagement om ervoor te zorgen dat je organisatie écht veiliger wordt en je mensen weer veilig en gezond naar huis gaan. De training wordt gegeven door deskundige docenten uit de praktijk. Tussen de bijeenkomsten voer je praktische opdrachten uit, zodat je de koppeling maakt naar je eigen werksituatie. Tijdens de training heb je toegang tot onze zeer moderne online leeromgeving met daarin alle aanvullende informatie die je voor de training nodig hebt. Ook kun je er communiceren met docenten en de andere deelnemers.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Verandering van Veiligheidscultuur

Draag bij aan een gezonde veiligheidscultuur - 4 dagen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.