Menu

Een vrijstelling ontvangen?

Heeft u elders certificaten of diploma’s behaald en wenst u hiermee vrijstelling(en) aan te vragen voor een opleiding die u bij ons wilt volgen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Neem contact op

Heeft u bij ons certificaten of diploma’s behaald en wenst u hiermee vrijstelling(en) aan te vragen? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via 035 – 6 400 411info@ncoi.nl of het contactformulier.

Vrijstelling aanvragen:

Download hier het vrijstellingsformulier. Vul deze volledig, inclusief uw motivatie, in en stuur deze vervolgens samen met onderstaande documenten toe:

 • Curriculum Vitae
 • Gewaarmerkt kopie van diploma’s (niet ouder dan tien jaar)
 • Gewaarmerkt kopie van de cijferlijst (niet ouder dan tien jaar)
 • Programmabeschrijving per module: per gevolgd vak een overzicht van de leerdoelen, een overzicht van behandelde onderwerpen (het programma) en hoe en wat er is getoetst
 • Literatuurlijst

Documenten versturen

U kunt alle documenten naar ons sturen door middel van de onderstaande knop. Volg daarvoor de volgende stappen:

 1. Ga naar www.wetransfer.com.
 2. Voeg uw documenten toe.
 3. Vul uw eigen e-mailadres in. 'Email naar' kunt u leeg laten.
 4. Klik op de knop met de drie puntjes, links van de knop ‘Versturen’ en vink hier ‘Transfer link ophalen’ aan.
 5. Klik op ‘Creëer mijn link’.
 6. Kopieer de link en plak deze vervolgens in het formulier ‘Documenten versturen’.
 7. Vul de rest van uw gegevens in en verstuur het formulier.
Documenten versturen

Beoordeling en uitslag:

Zodra wij uw aanvraag ontvangen, wordt deze zorgvuldig beoordeeld door onze opleidingsmanagers en de examencommissie. De doorlooptijd bedraagt maximaal vier tot zes weken. U ontvangt een officiële vrijstellingsuitslag inclusief kostenoverzicht (met vrijstellingskorting) per mail.

Kosten:

De kosten van de aanvraag bedragen €75,00. Deze kosten worden in mindering gebracht op de kosten van uw opleiding wanneer u zich inschrijft.

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Virtual classroom en e-learning NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.