Menu

Een vrijstelling ontvangen?

Heeft u elders certificaten of diploma’s behaald en wenst u hiermee vrijstelling(en) aan te vragen voor een opleiding die u bij ons wilt volgen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Neem contact op

Heeft u bij ons certificaten of diploma’s behaald en wenst u hiermee vrijstelling(en) aan te vragen? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via 035 – 6 400 411info@ncoi.nl of het contactformulier.

Vrijstelling aanvragen:

Download hier het vrijstellingsformulier. Vul deze volledig, inclusief uw motivatie, in en stuur deze vervolgens samen met onderstaande documenten toe:

 • Curriculum Vitae
 • Gewaarmerkt kopie van diploma’s (niet ouder dan tien jaar)
 • Gewaarmerkt kopie van de cijferlijst (niet ouder dan tien jaar)
 • Programmabeschrijving per module: per gevolgd vak een overzicht van de leerdoelen, een overzicht van behandelde onderwerpen (het programma) en hoe en wat er is getoetst
 • Literatuurlijst

Documenten versturen

U kunt alle documenten naar ons sturen door middel van de onderstaande knop. Volg daarvoor de volgende stappen:

 1. Ga naar www.wetransfer.com.
 2. Voeg uw documenten toe.
 3. Vul uw eigen e-mailadres in. 'Email naar' kunt u leeg laten.
 4. Klik op de knop met de drie puntjes, links van de knop ‘Versturen’ en vink hier ‘Transfer link ophalen’ aan.
 5. Klik op ‘Creëer mijn link’.
 6. Kopieer de link en plak deze vervolgens in het formulier ‘Documenten versturen’.
 7. Vul de rest van uw gegevens in en verstuur het formulier.
Documenten versturen

Beoordeling en uitslag:

Zodra wij uw aanvraag ontvangen, wordt deze zorgvuldig beoordeeld door onze opleidingsmanagers en de examencommissie. De doorlooptijd bedraagt maximaal vier tot zes weken. U ontvangt een officiële vrijstellingsuitslag inclusief kostenoverzicht (met vrijstellingskorting) per mail.

Kosten:

De kosten van de aanvraag bedragen €75,00. Deze kosten worden in mindering gebracht op de kosten van uw opleiding wanneer u zich inschrijft.

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: klassikaal, Virtual Classroom en e-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.  

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.