Vrijstellingen

Een vrijstelling ontvangen?

Heeft u elders certificaten of diploma’s behaald en wenst u hiermee vrijstelling(en) aan te vragen voor een opleiding die u bij ons wilt volgen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Neem contact op

Heeft u bij ons certificaten of diploma’s behaald en wenst u hiermee vrijstelling(en) aan te vragen? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via 035 – 6 400 411info@ncoi.nl of het contactformulier.

Vrijstelling aanvragen:

Download hier het vrijstellingsformulier. Vul deze volledig, inclusief uw motivatie, in en stuur deze vervolgens samen met onderstaande documenten toe:

  • Gewaarmerkt kopie van diploma’s (niet ouder dan tien jaar)
  • Gewaarmerkt kopie van de cijferlijst (niet ouder dan tien jaar)
  • Programmabeschrijving per module: per gevolgd vak een overzicht van de leerdoelen, een overzicht van behandelde onderwerpen (het programma) en hoe en wat er is getoetst
  • Literatuurlijst

Beoordeling en uitslag:

Zodra wij uw aanvraag ontvangen, wordt deze zorgvuldig beoordeeld door onze opleidingsmanagers en de examencommissie. De doorlooptijd bedraagt maximaal vier tot zes weken. U ontvangt een officiële vrijstellingsuitslag inclusief kostenoverzicht (met vrijstellingskorting) per mail.

Kosten:

De kosten van de aanvraag bedragen €75,00. Deze kosten worden in mindering gebracht op de kosten van uw opleiding wanneer u zich inschrijft.

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.