Waardevolle diploma’s: hoge waardering bij werkgevers

Het volgen van een opleiding is een behoorlijke investering. Je wilt natuurlijk zeker weten dat jouw opleiding je veel gaat opleveren en dat je de beste keuze maakt voor de toekomst. Voor jou fijn om te weten: met een (erkende) opleiding van NCOI Opleidingen behaal je altijd een waardevol diploma. Zo kun je je huidige werk nóg beter uitvoeren, de volgende stap in je carrière zetten of eindelijk gaan voor die carrièreswitch.

Erkende opleidingen en diploma’s

Een diploma is pas echt iets waard op de arbeidsmarkt als het waardevol is. Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

De MBO-diploma’s, HBO  Bachelor-, AD- en Matergetuigschriften van onze opleidingen zijn bij wet gelijkgesteld aan die van reguliere instellingen. Onze opleidingen voldoen namelijk aan strikte kwaliteitseisen die worden bewaakt door onafhankelijke instanties. Voor MBO-opleidingen is dat de Onderwijsinspectie en voor Associate degree-, HBO Bachelor- en Masteropleidingen de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). Op onze speciale pagina over erkenningen vind je een compleet overzicht van onze erkenningen.

Hoge waardering bij werkgevers

Bovendien is NCOI voor diverse brancheorganisaties in het geval van bepaalde opleidingen en ook trainingen een zeer belangrijke partner in Nederland. Onze diploma’s staan hoog aangeschreven in het bedrijfsleven. Wij mogen dan ook opleidingen verzorgen voor het overgrote deel van de top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven. Je weet dus zeker dat een opleiding of training van NCOI Opleidingen een waardevolle aanvulling is op je cv.

Maatwerk en incompany mogelijk

Ook kunnen onze opleidingen incompany voor organisaties en instellingen op maat en versneld worden georganiseerd. Dat zorgt ervoor dat onze opleidingen bijdragen aan de ontwikkeling van je organisatie en medewerkers nog gerichter en sneller leren wat ze nodig hebben in hun werkpraktijk. Het kan daarbij onder meer gaan om het erkennen van verworven competenties (EVC), verkorte leerroutes naar erkende diploma’s, competentiegerichte trainingsprogramma’s of management development. Meer informatie over deze trajecten en ervaringsverhalen van organisaties die een samenwerking met ons zijn aangegaan vind je op onze pagina over maatwerk en incompany.

Heb je vragen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.