Afscheid van Henk Rennings, Maintenance-docent Henk

Tot onze grote spijt heeft Henk Rennings na ruim 20 jaar vanwege gezondheids-problemen afscheid moeten nemen van Exxonmobil. Hieronder een deel uit de afscheidsspeech van Marco Vos.


“…Toen jij in 1993 bij Esso begon met lesgeven, viel al snel op dat jouw lessen geen saai theoretisch verhaaltje zouden worden. Gepassioneerd vertelde je over het werktuigbouwvak, voorzien van smakelijk gepresenteerde praktijkvoorbeelden en leerstof die je leerlingen tot de verbeelding spraken. Als rotating specialist had je tenslotte bij Shell Moerdijk een grote staat van dienst opgebouwd, die je zeer goed wist toe te passen in jouw trainingen. Ik heb zelf, net als de technician`s hier aanwezig, diverse lessen van je mogen volgen en weet zeker dat deze lessen positief hebben bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe Mechanical technicians dienen bij Exxonmobil - zoals je weet - een uitgebreid trainingstraject te doorlopen, op weg naar Seniorschap. Het Reed Business Opleidingen trainingsprogramma maakt een niet te onderschatten onderdeel uit van dit opleidingstraject, waarbij de kwaliteit van de docent een belangrijke vereiste is om leerstof op de juiste wijze over te brengen. Ik kan je verzekeren Henk, dat jij het lesgeven als geen ander beheerst, en durf te beweren dat jij in al die jaren ‘by far’ de beste Reed Business Opleidingen docent bent geweest. Het is natuurlijk altijd gemakkelijk, om op een afscheid te zeggen hoe geweldig iemand was. Maar jouw innemende, vriendelijke en in de mens geïnteresseerde persoonlijkheid, laten bij ons alleen maar positieve ervaringen en herinneringen achter. Met regelmaat komt jouw naam in gesprekken tussen de technicians voorbij, waarbij je wordt geroemd om je vakkennis, je vastberadenheid en je pit om les te geven. Alles trok je uit de kast om te voorkomen dat iemand onderuit ging. En als je al vermoedens had dat iemand het tijdens een aankomende eindtoets lastig zou gaan krijgen, zorgde je voor net dat extra beetje persoonlijke aandacht. Ik wil je namens iedereen heel erg bedanken voor je uitstekende inzet en toewijding als docent bij Exxonmobil en de Mechanical organisatie. We wensen jou en je vrouw een mooie en hopelijk zorgeloze toekomst toe, in goede gezondheid, terugdenkend aan een mooie periode van lesgeven bij ons, voorzien van goede herinneringen.”

Deel dit artikel
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.