Dag van de Facilitaire Dienstverlening

Om de samenwerking tussen het facilitaire bedrijfsleven en de middelbare beroepsopleiding Facilitaire Dienstverlening te stimuleren is het op maandag 23 maart de Dag van de Facilitaire Dienstverlening.

Facility Management Nederland (FMN) is dé beroepsvereniging voor facilitair professionals, die al werkzaam zijn op het gebied van Facility Management of zich daarop voorbereiden. Zij organiseren voor de Dag van de Facilitaire Dienstverlening een informatieve middag bij het Facility, Horeca & Travel College in Nieuwegein. Er worden verschillende workshops gegeven die vanzelfsprekend geheel in het thema staan van de facilitaire dienstverlening. Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk.

Ook wordt bekendgemaakt wie de titel ‘Leerbedrijf van het jaar 2015 facilitaire dienstverlening’ heeft gewonnen. De genomineerden zijn:

  1. St. Groenhuysen – Centrum voor wonen & zorg Zellebergen te Oudenbosch
  2. Zorggroep Sint Maarten – De Eeshof te Tubbergen
  3. PI De Karelskamp te Almelo

Bron: FMM

Deel dit artikel
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.