Menu

Dag van de Facilitaire Dienstverlening

Om de samenwerking tussen het facilitaire bedrijfsleven en de middelbare beroepsopleiding Facilitaire Dienstverlening te stimuleren is het op maandag 23 maart de Dag van de Facilitaire Dienstverlening.

Facility Management Nederland (FMN) is dé beroepsvereniging voor facilitair professionals, die al werkzaam zijn op het gebied van Facility Management of zich daarop voorbereiden. Zij organiseren voor de Dag van de Facilitaire Dienstverlening een informatieve middag bij het Facility, Horeca & Travel College in Nieuwegein. Er worden verschillende workshops gegeven die vanzelfsprekend geheel in het thema staan van de facilitaire dienstverlening. Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk.

Ook wordt bekendgemaakt wie de titel ‘Leerbedrijf van het jaar 2015 facilitaire dienstverlening’ heeft gewonnen. De genomineerden zijn:

  1. St. Groenhuysen – Centrum voor wonen & zorg Zellebergen te Oudenbosch
  2. Zorggroep Sint Maarten – De Eeshof te Tubbergen
  3. PI De Karelskamp te Almelo

Bron: FMM

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.