Blog

“Happy people zorgen voor happy customers”

ncoiRedactie

Op Woensdag, 6 December, 2017, 08:25

Soms doen mensen al jaren hetzelfde werk en vragen zij zich af: is dit het nu? Als uw werk geen voldoening en energie geeft, is het heel lastig om het vol te houden. Femke Swaan, HR business partner bij optiekretailer GrandVision, maakte het zelf mee.

Lees meer
Thema's: Incompany

Vakmanschap, vitaliteit en verandervermogen: de 3 v’s van mobiliteit

ncoiRedactie

Op Woensdag, 15 November, 2017, 03:53

Gevraagde kennis en vaardigheden binnen grote organisaties veranderen in een heel rap tempo. Die veranderende vraag zal blijvend zijn. Als medewerker is het belangrijk dat u uw toegevoegde waarde zichtbaar kunt maken; wat maakt u uniek? Janine Vos, HR-directeur bij Rabobank, geeft haar visie op mobiliteit.

Lees meer
Thema's: Incompany , Nieuws

Waarom u als IT-professional moet werken aan uw marktwaarde

ncoiRedactie

Op Woensdag, 15 November, 2017, 03:50

Informatietechnologie verandert de wereldeconomie en maatschappij in een razend tempo. IT is onmisbaar en de voortdurende stroom aan IT-vernieuwingen bepaalt steeds meer het succes van de business. Dit heeft een enorme impact op de IT-arbeidsmarkt en de vraag naar competenties. Van zowel IT-professional, -gebruiker als -manager. Alle reden om up-to-date te blijven.

Lees meer
Thema's: Incompany , Nieuws

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

U kunt ons ook een email sturen.
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/ncoi/ncoi/teasers/shutterstock-332055986-desktop-lg-min-1.jpg?ext=.jpg