Blog

“Happy people zorgen voor happy customers”

Op Woensdag, 6 December, 2017, 08:25

Soms doen mensen al jaren hetzelfde werk en vragen zij zich af: is dit het nu? Als uw werk geen voldoening en energie geeft, is het heel lastig om het vol te houden. Femke Swaan, HR business partner bij optiekretailer GrandVision, maakte het zelf mee.

Lees meer
Thema's: Incompany

Vakmanschap, vitaliteit en verandervermogen: de 3 v’s van mobiliteit

Op Woensdag, 15 November, 2017, 03:53

Gevraagde kennis en vaardigheden binnen grote organisaties veranderen in een heel rap tempo. Die veranderende vraag zal blijvend zijn. Als medewerker is het belangrijk dat u uw toegevoegde waarde zichtbaar kunt maken; wat maakt u uniek? Janine Vos, HR-directeur bij Rabobank, geeft haar visie op mobiliteit.

Lees meer
Thema's: Incompany , Nieuws

Waarom u als IT-professional moet werken aan uw marktwaarde

Op Woensdag, 15 November, 2017, 03:50

Informatietechnologie verandert de wereldeconomie en maatschappij in een razend tempo. IT is onmisbaar en de voortdurende stroom aan IT-vernieuwingen bepaalt steeds meer het succes van de business. Dit heeft een enorme impact op de IT-arbeidsmarkt en de vraag naar competenties. Van zowel IT-professional, -gebruiker als -manager. Alle reden om up-to-date te blijven.

Lees meer
Thema's: Incompany , Nieuws

Dit zijn de 3 belangrijkste bouwstenen voor geluk

Op Woensdag, 11 Oktober, 2017, 06:51

Steeds meer mensen zoeken het antwoord op de vraag: is dit het nou? Ze willen graag een groter huis, een mooie auto, een tweede vakantie. Maar als ze dat allemaal hebben, missen ze vaak nog steeds iets. De oplossing? ‘Geluksprofessor’ Patrick van Hees geeft de 3 belangrijkste bouwstenen voor geluk.

Lees meer
Thema's: Incompany

Jolande Sap: “Scholing is de sociale zekerheid van de toekomst”

Op Woensdag, 11 Oktober, 2017, 06:42

De baan voor het leven bestaat niet meer. Onze dynamische arbeidsmarkt vraagt om flexibele, weerbare en wendbare mensen. Permanente scholing en ontwikkeling zijn daarom belangrijker dan ooit. Maar mensen met een basis- of middelbare beroepsopleiding laten zich juist minder dan voorheen bijscholen. De commissie vraagfinanciering MBO onderzocht wat er nodig is om de deelname aan scholing te vergroten. Voorzitter Jolande Sap vertelt.

Lees meer
Thema's: Incompany , Nieuws

Geluk in uw werk? Dat regelt u zo! 5 tips

Op Donderdag, 14 September, 2017, 02:00

Het maakt niet zoveel uit wát voor werk u doet, belangrijk is hoe u uw werk beschouwt en of u er gelukkig van wordt. Werkt u alleen voor het geld en lééft u pas als u ’s avonds thuiskomt? Als u zo weinig energie van werken krijgt, kom dan in actie met deze 5 tips.

Lees meer
Thema's: Incompany

Traineeship als snelkookpan voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

Op Donderdag, 14 September, 2017, 01:44

Jonge ‘high potentials’ intern scholen en aan uw bedrijf binden? Het kan met een traineeprogramma. Farmaceutisch bedrijf Teva Pharmaceutical Industries ontwikkelde zo’n programma, in nauwe samenwerking met NCOI Opleidingen. 

Lees meer
Thema's: Incompany

Even zonder werk? Zo staat u sterker in de arbeidsmarkt

Op Maandag, 12 Juni, 2017, 08:27

Verveling, geldzorgen, een gevoel van nutteloosheid. Werkloos thuiszitten is geen pretje. Mensen die werken zijn over het algemeen gelukkiger dan mensen die niet werken. Terug naar de arbeidsmarkt? Een gerichte opleiding en een inwerktraject verlagen de drempel om weer aan de slag te gaan.

Lees meer
Thema's: Incompany , Nieuws

Van hazenpad tot snelweg: zo leren uw hersenen

Op Maandag, 12 Juni, 2017, 07:59

Door ervaringen, gedachten en emoties veranderen uw hersenen voortdurend. Leren is het vormen van netwerken in uw brein. Om succesvolle opleidingsmethodes te kunnen ontwikkelen, volgt NCOI Opleidingen onder meer wetenschappelijke onderzoeken over de werking van het brein. Motivatie, focus en tijd spelen bijvoorbeeld een belangrijke rol.

Lees meer
Thema's: Incompany , Nieuws

Dé oplossing voor een betere bedrijfsvoering

Op Donderdag, 1 Juni, 2017, 02:09

U heeft een opleidingsbehoefte, maar er bestaat nog geen passende opleiding. Wat doet u dan? Dan ontwikkelt u samen met NCOI Opleidingen gewoon een eigen opleiding. Zo zette ZEKER Financiële Zorgverlening een HBO-opleiding op voor bewindvoerders.

Lees meer
Thema's: Incompany , Nieuws

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/ncoi/ncoi/contentpagina's/landingspagina's/ncoi-opleidingsadvies-op-maat.jpg?ext=.jpg