Lesgeven in klimaattechniek

"Ik ben ruim 15 jaar geleden in dienst gekomen bij BAM als aankomend servicemonteur", vertelt Guus van Elck. "Vanuit deze functie ben ik vele opleidingen gaan volgen. Hier heb ik altijd een heel duidelijk verschil gezien tussen voltijd docenten en docenten die ook in het vak werkzaam zijn." 

Mensen uit het vak doceren met veel overtuiging naast hun werk. "Tijdens het volgen van de HTS ben ik projectleider geworden en ben ik inmiddels doorgegroeid naar projectmanager. Door de combinatie van praktijkervaring en theorie heb ik een duidelijk beeld gekregen over de werking en ontwerpen van installaties. Het heeft mij altijd getrokken om dit beeld te delen met anderen. Om deze reden heb ik een opleiding lesgeven gevolgd en ben ik nu docent bij Reed Business Opleidingen en doceer ik gemiddeld een maal per week 'Klimaattechniek algemeen' of 'Klimaattechniek voor gevorderden'. De vele enthousiaste reacties van de cursisten geven mij de voldoening om dit 's avonds naast mijn werk vol te blijven houden. Het gemiddelde van alle beoordelingen hebben mij nu zelfs de status cum-laude docent verworven. Dat houdt in dat de deelnemers mij een cijfer geven van een 8 en hoger. Hier ben ik erg trots op! Dus als iemand nog een cursus klimaattechniek gaat volgen bij Reed Business Opleidingen, dan bestaat er een grote kans dat hij of zij mij tegenkomt."

Deel dit artikel
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.