Menu

Lesgeven in klimaattechniek

"Ik ben ruim 15 jaar geleden in dienst gekomen bij BAM als aankomend servicemonteur", vertelt Guus van Elck. "Vanuit deze functie ben ik vele opleidingen gaan volgen. Hier heb ik altijd een heel duidelijk verschil gezien tussen voltijd docenten en docenten die ook in het vak werkzaam zijn." 

Mensen uit het vak doceren met veel overtuiging naast hun werk. "Tijdens het volgen van de HTS ben ik projectleider geworden en ben ik inmiddels doorgegroeid naar projectmanager. Door de combinatie van praktijkervaring en theorie heb ik een duidelijk beeld gekregen over de werking en ontwerpen van installaties. Het heeft mij altijd getrokken om dit beeld te delen met anderen. Om deze reden heb ik een opleiding lesgeven gevolgd en ben ik nu docent bij Reed Business Opleidingen en doceer ik gemiddeld een maal per week 'Klimaattechniek algemeen' of 'Klimaattechniek voor gevorderden'. De vele enthousiaste reacties van de cursisten geven mij de voldoening om dit 's avonds naast mijn werk vol te blijven houden. Het gemiddelde van alle beoordelingen hebben mij nu zelfs de status cum-laude docent verworven. Dat houdt in dat de deelnemers mij een cijfer geven van een 8 en hoger. Hier ben ik erg trots op! Dus als iemand nog een cursus klimaattechniek gaat volgen bij Reed Business Opleidingen, dan bestaat er een grote kans dat hij of zij mij tegenkomt."

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Virtual classroom en e-learning NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.