Masterclass succesvol en duurzaam installeren

De tijden veranderen, ook in de installatiebranche. Om succesvol te kunnen blijven ondernemen, moeten bedrijven mee met ontwikkelingen als: technologische vernieuwing, duurzaamheidsdoelstellingen en integraal ontwerpen (BIM). En natuurlijk moet de klant centraal staan.

Hiervoor heb je kennis nodig, maar ook de vaardigheden om hier slagvaardigheid mee om te gaan. Deze bieden we je met deze masterclass. Deze masterclass is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met het vertalen van de klantvraag en is daarom zowel geschikt voor mensen die zich bezig houden met het opstellen van het beleid, als voor degenen die zich bezig houden met de praktische uitvoering: Deze masterclass omvat vijf avonden. In elke bijeenkomst komt een stuk actuele kennis theorie aan bod en wordt de vertaalslag naar de praktijk gemaakt. Dit kan je eigen praktijk zijn, een case die wordt aangedragen of een simulatie. Het programma ziet er als volgt uit:

  • Bijeenkomst 1: Waar staat jouw bedrijf over 5 jaar?
  • Bijeenkomst 2: Techniek en regelgeving
  • Bijeenkomst 3: De klant staat centraal
  • Bijeenkomst 4: Kwaliteit
  • Bijeenkomst 5: Best practices

Lijkt het jou interessant om deze nieuwe uitdagingen aan te gaan? Om je werkgebied te verbreden en te verdiepen? Om je bedrijf een boost te geven en je concurrentie achter je te laten? Mogelijk is onze nieuwe opleiding dan geschikt voor jou: Masterclass succesvol en duurzaam installeren.

Schrijf je in voor 31 december 2013 ontvang je € 230 korting en betaal je slechts de speciale introductieprijs van € 995 (in plaats van € 1220).

Bedrijven die zijn aangesloten bij OTIB hebben recht op vergoeding voor deze cursus onder de Ontwikkelings Stimulerings Regeling (OSR). Daarboven geldt een extra vergoeding van € 200,- omdat de cursus valt onder de OSR-Specifiek regeling.  

Deel dit artikel
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.