Menu

Veilig werken begint met de juiste kennis

De veiligheidstrainingen van NCOI zijn gebaseerd op de wet- en regelgeving vanuit de Arbowet en voldoen aan de eisen van regelgevende instanties zoals SSVV en IECEx. NCOI Techniek & Veiligheid biedt opleidingen en trainingen op ieder niveau, gericht op relevante kennis en vaardigheden, afgestemd op de branche en doelgroep. De trainingen worden afgesloten met een erkend certificaat of diploma.
 
Daarnaast werken we ook met maatwerkworkshops als aanvulling op een veiligheidstraining en om een organisatie te begeleiden naar een hoger niveau van veiligheidsbewustzijn. In aanvullende veiligheidsworkshops werken we met de doelgroep aan:

  • Risico: het herkennen, analyseren en beheersen van risico’s
  • Meldingen: omgaan met meldingen en werken met registratiesystemen
  • Aansprakelijkheid: werken aan een aanspreekcultuur, omgaan met regelgeving en handhaving
  • Verantwoordelijkheid: uitwerken van taken, verantwoordelijkheden en rollen
  • Veilig gedrag: bewustwording van het eigen gedrag en beïnvloeden van gedrag

Deze aanvullende veiligheidsworkshops helpen een organisatie bij het verder uitbouwen en implementeren van de veiligheidscultuur.

Deel dit artikel

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.