Menu

Veilig werken begint met de juiste kennis

De veiligheidstrainingen van NCOI zijn gebaseerd op de wet- en regelgeving vanuit de Arbowet en voldoen aan de eisen van regelgevende instanties zoals SSVV en IECEx. NCOI Techniek & Veiligheid biedt opleidingen en trainingen op ieder niveau, gericht op relevante kennis en vaardigheden, afgestemd op de branche en doelgroep. De trainingen worden afgesloten met een erkend certificaat of diploma.
 
Daarnaast werken we ook met maatwerkworkshops als aanvulling op een veiligheidstraining en om een organisatie te begeleiden naar een hoger niveau van veiligheidsbewustzijn. In aanvullende veiligheidsworkshops werken we met de doelgroep aan:

  • Risico: het herkennen, analyseren en beheersen van risico’s
  • Meldingen: omgaan met meldingen en werken met registratiesystemen
  • Aansprakelijkheid: werken aan een aanspreekcultuur, omgaan met regelgeving en handhaving
  • Verantwoordelijkheid: uitwerken van taken, verantwoordelijkheden en rollen
  • Veilig gedrag: bewustwording van het eigen gedrag en beïnvloeden van gedrag

Deze aanvullende veiligheidsworkshops helpen een organisatie bij het verder uitbouwen en implementeren van de veiligheidscultuur.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Virtual classroom en e-learning NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.