Menu

Veilig werken begint met de juiste kennis

De veiligheidstrainingen van NCOI zijn gebaseerd op de wet- en regelgeving vanuit de Arbowet en voldoen aan de eisen van regelgevende instanties zoals SSVV en IECEx. NCOI Techniek & Veiligheid biedt opleidingen en trainingen op ieder niveau, gericht op relevante kennis en vaardigheden, afgestemd op de branche en doelgroep. De trainingen worden afgesloten met een erkend certificaat of diploma.
 
Daarnaast werken we ook met maatwerkworkshops als aanvulling op een veiligheidstraining en om een organisatie te begeleiden naar een hoger niveau van veiligheidsbewustzijn. In aanvullende veiligheidsworkshops werken we met de doelgroep aan:

  • Risico: het herkennen, analyseren en beheersen van risico’s
  • Meldingen: omgaan met meldingen en werken met registratiesystemen
  • Aansprakelijkheid: werken aan een aanspreekcultuur, omgaan met regelgeving en handhaving
  • Verantwoordelijkheid: uitwerken van taken, verantwoordelijkheden en rollen
  • Veilig gedrag: bewustwording van het eigen gedrag en beïnvloeden van gedrag

Deze aanvullende veiligheidsworkshops helpen een organisatie bij het verder uitbouwen en implementeren van de veiligheidscultuur.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.