Menu

Contact

Als je vragen hebt, beantwoorden we die graag. Misschien vind je het antwoord al bij de veelgestelde vragen, maar als dat niet zo is kun je natuurlijk contact met ons opnemen en helpen we je graag persoonlijk.

Contactformulier

Velden met een * zijn verplicht
 

Om je beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie op je opleiding kunnen we telefonisch en per e-mail contact met je opnemen.

Het privacy statement van NCOI is van toepassing op dit formulier.

Pers en media

Ben je journalist of vertegenwoordiger van de media? Dan kun je ons bereiken via de pagina voor Pers- en mediacontact.

Verdere contactmogelijkheden

Om de juiste opleiding te kunnen kiezen, moet je goed geïnformeerd zijn. Je kunt die informatie bij NCOI op verschillende manieren verkrijgen. Uiteraard via de contactopties hierboven, maar ook door ons fysiek te ontmoeten. Daarvoor heb je de volgende mogelijkheden:

1. Persoonlijk adviesgesprek (op locatie)

Heb je vragen over een of meer opleidingen? Dan ben je van harte welkom op ons spreekuur in Hilversum. We werken met time slots van ongeveer 1 uur. Je kunt in het aanmeldformulier een voorkeurstijd opgeven.

Aanmelden

2. Voorlichtingsbijeenkomsten

We organiseren meerdere voorlichtingsbijeenkomsten per jaar. Die houden we op doordeweekse avonden in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven. Je kunt er een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. Daarnaast geven we een korte presentatie over NCOI Opleidingen en verzorgt een van onze vakkundige docenten een algemene introductieles. Hierdoor krijg je een goede indruk van de aanpak en opzet van een lesbijeenkomst. Interesse? Je kunt je hier aanmelden.

Aanmelden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.