Blog

Van krijtbord naar virtual reality

Een erkend diploma. Dat wilt u overhouden aan de opleiding die u volgt naast uw werk en sociale leven. Wel zo fijn als een opleider met u meedenkt en leren leuk maakt. Lees meer

Thema's: Nieuws

Even zonder werk? Zo staat u sterker in de arbeidsmarkt

Verveling, geldzorgen, een gevoel van nutteloosheid. Werkloos thuiszitten is geen pretje. Mensen die werken zijn over het algemeen gelukkiger dan mensen die niet werken. Terug naar de arbeidsmarkt? Een gerichte opleiding en een inwerktraject verlagen de drempel om weer aan de slag te gaan.

Lees meer

Thema's: Nieuws

Van hazenpad tot snelweg: zo leren uw hersenen

Door ervaringen, gedachten en emoties veranderen uw hersenen voortdurend. Leren is het vormen van netwerken in uw brein. Om succesvolle opleidingsmethodes te kunnen ontwikkelen, volgt NCOI Opleidingen onder meer wetenschappelijke onderzoeken over de werking van het brein. Motivatie, focus en tijd spelen bijvoorbeeld een belangrijke rol.

Lees meer

Thema's: Nieuws

Dé oplossing voor een betere bedrijfsvoering

U heeft een opleidingsbehoefte, maar er bestaat nog geen passende opleiding. Wat doet u dan? Dan ontwikkelt u samen met NCOI Opleidingen gewoon een eigen opleiding. Zo zette ZEKER Financiƫle Zorgverlening een HBO-opleiding op voor bewindvoerders.

Lees meer

Thema's: Nieuws

Hoe een schrijftraining dit bedrijf op weg hielp

Contracten, algemene voorwaarden, juridische brieven: ze staan vaak vol ingewikkelde terminologie. Begrijpen uw klanten wel wat ze lezen? Volkswagen Pon Financial Services vond het tijd voor een vertaalslag. Om die te kunnen maken volgden 11 communicatieprofessionals van het bedrijf een schrijftraining bij NCOI Opleidingen. 

Lees meer

Thema's: Nieuws

Hoe motiveer ik mijn medewerkers zich te blijven ontwikkelen? 5 tips

Uw personeel transformeren tot gemotiveerde, toekomstbestendige, breed en duurzaam inzetbare medewerkers? Permanente educatie, ofwel een leven lang leren, is het antwoord. Voor managers, teamleiders en HR-professionals is het echter een grote uitdaging om mensen te enthousiasmeren te blijven werken aan zichzelf. 5 tips om een leven lang leren te stimuleren.

Lees meer

Thema's: Alle berichten

Lerarenbeurs aanvragen? Doe dit uiterlijk 30 juni 2017

De lerarenbeurs: als u al docent bent, kunt u deze beurs ook dit jaar weer aanvragen. Dankzij de lerarenbeurs kunt u met subsidie een erkende Bachelor- of Masteropleiding volgen. Zo kunt u zich voordelig verder ontwikkelen. Het aanvragen van de lerarenbeurs 2017 kan tot uiterlijk 30 juni 2017

Lees meer

Thema's: Onderwijs en Pedagogiek

Wat is de betekenis van verzorgende IG?

Wat is een verzorgende IG? En waar staat de afkorting IG voor? Verzorgende IG betekent voluit verzorgende individuele gezondheidszorg (VIG). De term VIG of VIG’er wordt ook vaak gebruikt. Dat is dus hetzelfde als verzorgende IG.  Lees meer

Thema's: Zorg, Welzijn en Hulpverlening

Veilig op de weg

Rijkswaterstaat probeert al jaren het werk voor wegwerkers veiliger te maken. En dat is ook hard nodig: in 2013 werden er 15 voertuigen van wegwerkers aangereden en in 2014 waren dat er zelfs 21, waarbij ook een dodelijk slachtoffer viel.

Lees meer

Thema's: Ruimte, Bouw en Vastgoed

Hoe goed is uw aanbesteding?

In 2006 werd de Afsluitdijk afgekeurd bij een toetsing. Nu, tien jaar later, gaat de aanbestedingsprocedure voor de renovatie bijna van start. Op donderdag 24 november om 16.00 uur zal Rijkwaterstaat de stukken voor de inschrijving op de renovatie van de Afsluitdijk openbaar plaatsen. De plafondprijs voor het DBFM-contract: 600 miljoen euro.

Lees meer

Thema's: Ruimte, Bouw en Vastgoed

  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  > 

Opleidingsadvies op maat?Onze website maakt gebruik van cookies.