Blog

Vakinstructeur op een MBO-school? Behaal uw Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG) en voldoe aan de wettelijke vakbekwaamheidseisen

ncoiRedactie

Op Dinsdag, 6 Maart, 2018, 12:39

Schrijf u nu in en begin zo snel mogelijk met uw PDG-opleiding
 
Lees meer
Thema's: Nieuws , Zorg, Welzijn en Hulpverlening

Spannend verkeersbord maakt bestuurders alerter

ncoiRedactie

Op Dinsdag, 23 Januari, 2018, 01:25

Bij een aanrijding telt iedere centimeter. Een paar centimeter kan immers het verschil betekenen tussen raken en niet raken en in het ergste geval zelfs tussen leven en dood. Hoe alerter automobilisten dus zijn, hoe sneller ze reageren en hoe kleiner de kans op een (dodelijk) ongeluk. 

Lees meer
Thema's: Nieuws

Onderhoud op afstand; minder reiskilometers en een hogere uptime

ncoiRedactie

Op Dinsdag, 23 Januari, 2018, 12:56

We worden letterlijk omringd door automatisering in apparaten, systemen en installaties zoals smartphones, combi-ovens, scanners bij kassa's in de supermarkt en verkeerslichten. Maar ook op bedrijfsniveau zijn vele automatiseringsoplossingen te vinden zoals: procesautomatisering met PLC-besturingen, robots, visualisatie van het productieproces met zogenaamde SCADA systemen en voorraadbeheer. Een automatiseringstrend die in dit artikel wordt uitgelicht, betreft onderhoud op afstand.

Lees meer
Thema's: Nieuws

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

U kunt ons ook een email sturen.
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/ncoi/ncoi/teasers/v1.jpg?ext=.jpg