Heb je je opleidingsbudget voor 2021 al gebruikt?

Weet jij of jouw werkgever een opleidingsbudget voor medewerkers heeft en heb je jouw budget voor 2021 al gebruikt? Veel werkgevers hebben namelijk zo’n opleidingsbudget voor scholing van hun medewerkers. Hiermee kun je voordelig of zelfs zonder dat het je iets kost opleidingen en trainingen volgen en daarmee je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen. 

Vaak staat in een cao of arbeidsovereenkomst vermeld dat je gebruik kunt maken van een opleidingsbudget. Vraag je manager of HR-afdeling of je hiervoor in aanmerking komt en wat de mogelijkheden zijn. Als werknemer kun je elk jaar opnieuw gebruikmaken van het opleidingsbudget. Heb je je budget dit jaar nog niet ingezet, dan heb je in december nog de mogelijkheid om dat te doen. Wacht daarom niet langer en schrijf je in voor een opleiding of training die past bij jouw ambities en wensen. Je kunt het budget ook inzetten voor een opleiding of training die start in 2022. 

Kies uit ons volledige aanbod

Je kunt het opleidingsbudget inzetten voor alle opleidingen en trainingen van NCOI. Hier vind je korte trainingen tot volledige erkende opleidingen in vrijwel elk vakgebied en op elk niveau. Zo is er altijd wel een opleiding te vinden die bij jouw interesse past.

Alleen in 2021 nog studeren met belastingvoordeel

Ook als je geen gebruik (meer) kunt maken van een opleidingsbudget zijn er manieren om voordelig een van onze opleidingen of trainingen te volgen. Zo kun je bijvoorbeeld je gemaakte studiekosten aftrekken van de inkomstenbelasting. Dit kan jaarlijks € 15.000,- belastingvoordeel opleveren. Deze regeling loopt nog tot 2022. Je kunt hier dus nog tot 31 december gebruik van maken. Meer informatie hierover vind je op onze pagina over belastingvoordeel.

Heb je vragen?

Heb je een vraag over het opleidingsbudget of kunnen we je helpen bij het vinden van de juiste opleiding? Neem dan contact met ons op via 035 – 6 400 411 of vul ons contactformulier in. Wij zitten klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Deel dit artikel
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.