Menu

Defensie

Na uw KOO doorstuderen op HBO Bachelorniveau?

Hogeschool NCOI heeft gekeken naar de mogelijkheden om officieren met een KOO-diploma in staat te stellen om versneld hun HBO Bachelorgetuigschrift te halen. Hierbij is gekeken naar een route die u een erkend diploma oplevert met civiele waarde.
 
Via Hogeschool NCOI kunnen verscheidene NVAO-geaccrediteerde opleidingen worden gevolgd, waarbij gedeeltelijke vrijstellingen op basis van uw KOO-diploma mogelijk zijn.
 
Voor alle opleidingen zijn de kortingsafspraken met Defensie van toepassing.

Opleidingsroute

Uw mogelijkheden zijn afhankelijk van uw achtergrond.

  • KOO langer dan 10 jaar geleden behaald en/of meerdere vooropleidingen

In dit geval is een EVC-traject misschien aantrekkelijk voor u. Hierin wordt gekeken naar uw behaalde diploma’s en werkervaring. Neem voor meer informatie hierover, of voor een opleidingsadvies, contact op via 035 - 6 400 411.

  • KOO behaald in de afgelopen 10 jaar

Met dit diploma komt u in aanmerking voor vrijstelling in de volgende HBO Bacheloropleidingen:

HBO Bacheloropleiding

Verwachte vrijstelling
in EC **

Verwachte doorlooptijd naar HBO Bachelor (op basis van KOO)

HBO Bachelor Management *

120

1 jaar en 4 maanden

HBO Bachelor Bedrijfskunde *

88

Ca 2,5 jaar

HBO Bachelor Informatica

24

Ca 3 - 3,5 jaar

HBO Bachelor Business & IT management

40

Ca 3 jaar

HBO Bachelor Logistiek en Economie

48

Ca 3 jaar

HBO Bachelor Facility Management

72

Ca 2,5 jaar

HBO Bachelor Integrale Veiligheid

30-38

Ca 3 – 3,5 jaar

HBO Bachelor Technische Bedrijfskunde, specialisatie Logistiek en supply chain management

60

C 2,5 – 3 jaar

**Verwachte aantal vrij te stellen EC’s per opleiding op basis van afgeronde KOO en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen in de opleidingsprogramma’s.

Inschrijven

Voor alle bovengenoemde HBO Bacheloropleidingen kunt u zich rechtstreeks inschrijven via de NCOI website.

Belangrijk is om na de inschrijving het document ‘Aanvraag vrijstelling’ in te vullen en tezamen met een kopie van het KOO-diploma en de bijbehorende cijferlijst te mailen naar info@ncoi.nl.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via 035 - 6 400 411.

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: klassikaal, Virtual Classroom en e-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.