Menu
NCOI Opleidingen

E-learning en virtual classroom, mét switchgarantie

Bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Daarom houden wij ons aan alle coronamaatregelen die de overheid en ons eigen brancheprotocol ons voorschrijven. Dat betekent dat we onze opleidingen zowel klassikaal als in virtual classrooms en via e-learning  uitvoeren. Wij hebben onze klassikale lessen zo ingericht dat het voor iedereen veilig is om aanwezig te zijn.

Goede ervaringen met virtual classrooms: blijvend in aanbod

Sinds het begin van de coronacrisis zijn wij gestart met virtual classroom. Vanwege de positieve ervaringen van veel van onze studenten zullen wij onze opleidingen ook in de toekomst via virtual classrooms blijven aanbieden. Dat betekent dat je bij veel opleidingen de keuze hebt tussen klassikaal, virtual classrooms en e-learning.

Wat houdt virtual classroom in?

Virtual classroom is een virtueel klaslokaal, waar studenten en docenten op eenvoudige wijze via hun computer in een digitale ruimte bijeen komen. Met virtual classroom wordt de fysieke klasruimte volledig nagebootst. In onderstaand filmpje zie je een voorbeeld van zo’n virtuele klas.

Wil je je inschrijven voor deze variant en wil je bijvoorbeeld starten voor 1 april, kies dan gewoon bij het inschrijfproces voor de startdatum, leslocatie (bv. Utrecht) en variant (bv. avond) van je keuze en je ontvangt alle benodigde informatie om je lessen tijdelijk met een docent op afstand te volgen. 

Of start je opleiding in de e-learningvariant 

Kies je liever voor een opleiding waarbij je geen lessen hoeft te volgen op vaste tijdstippen? Wij bieden voor veel van onze opleidingen ook een e-learningvariant aan. Daarmee studeer je in je eigen tijd en op je eigen tempo op afstand, onder online begeleiding van een docent waar je met al je vragen terecht kunt. 

Veel e-learnings gaan deze maand nog van start. Wil je je inschrijven voor de e-learningvariant? Kijk bij de opleiding van je keuze onder het tabje ‘Lesplanning’ om te zien of er voor deze opleiding een e learning beschikbaar is en kies deze variant bij het inschrijfformulier.

Met switchgarantie

Als je nu start in een e-learning of virtual classroom, bieden we je de switchgarantie. De garantie houdt in dat je zonder extra kosten tijdens je opleiding per module kan switchen naar een andere variant. Dus wil je in de toekomst een bepaalde module liever klassikaal volgen, dan is dat geen enkel probleem en betaal je alleen extra arrangementskosten.

Opleidingen per niveau
Opleidingen per vakgebied

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.