Studeren via virtual classroom of e-learning

Bij NCOI Opleidingen doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je opleiding kunt volgen. Vanuit de overheid zijn de maatregelen om het coronavirus tegen te gaan aangescherpt. Dat betekent dat onze leslocaties ten minste tot 18 januari gesloten zijn en het voorlopig niet mogelijk is om klassikale lessen te volgen. Gelukkig kun je wel nog altijd studeren in een virtual classroom of kiezen voor e-learning. Mocht je later liever klassikale lessen willen volgen, dan kun je heel eenvoudig switchen.

Klassikale lessen omgezet naar e-learning

Het demissionair kabinet heeft in de laatste persconferentie aangescherpte maatregelen aangekondigd. Dat houdt in dat onze leslocaties voorlopig gesloten zijn. Het volgen van klassikale lessen is op dit moment dus niet mogelijk. Alle klassikale lessen worden omgezet naar virtual classroom. Daarnaast kun je je opleiding ook volgen als e-learning.
 
Zodra onze leslocaties weer open mogen, zullen wij onze klassikale lessen weer voortzetten onder de dan geldende maatregelen.

Wat houdt virtual classroom in?

Virtual classroom is een virtueel klaslokaal, waar studenten en docenten op eenvoudige wijze via hun computer in een digitale ruimte bijeenkomen. Met virtual classroom wordt de fysieke klasruimte volledig nagebootst. In onderstaand filmpje zie je een voorbeeld van zo’n virtuele klas.

Of start je opleiding in een e-learning variant

Je kunt er ook voor kiezen om geen lessen te volgen op vaste tijdstippen. Bij veel van onze opleidingen bieden wij ook een e-learning variant aan. Daarmee studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand, onder online begeleiding van een docent waar je met al je vragen terecht kunt.

Switchgarantie: per module veranderen van opleidingsvariant

We kunnen ons voorstellen dat het soms lastig is om een keuze te maken tussen de opleidingsvarianten. Of dat je tijdens de opleiding ontdekt dat een andere variant beter bij je past. Bij NCOI bieden we daarom de switchgarantie: zonder extra administratiekosten switchen van opleidingsvariant. Start je bijvoorbeeld nu met de e-learningvariant en wil je je volgende module liever klassikaal volgen? Dan zorgen we dat je moeiteloos kunt overstappen en betaal je alleen de arrangementskosten.

Kunnen we je helpen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze opleidingsvarianten? Neem dan contact met ons op via 035 – 6 400 411. Ook kun je ons contactformulier invullen. In dat geval nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Opleidingen per niveau
Opleidingen per vakgebied
Heb je vragen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.