Menu

E-learning en Virtual Classroom

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

De lessen van de klassikale opleidingen tijdelijk via virtual classroom

Onze klassikale opleidingen gaan gewoon van start, alleen worden de lessen tijdelijk niet op de leslocatie gegeven maar de docent geeft de les op afstand. Studenten kunnen gewoon hun lesplanning blijven volgen, door lessen voor te bereiden via hun persoonlijke online leeromgeving binnen e-Connect, lesstof door te nemen en opdrachten te uploaden. Er zal nog steeds op de lesdag zelf contact zijn met de docent. Voor de meeste lessen gebeurt dat door een les in de virtual classroom en anders geeft de docent persoonlijke les via telefoon/Facetime/Skype. Zodra fysieke lessen weer mogelijk zijn, zullen we weer overgaan op klassikaal les op onze leslocaties.

Wat houdt virtual classroom in?

Virtual classroom is een virtueel klaslokaal, waar studenten en docenten op eenvoudige wijze via hun computer in een digitale ruimte bijeen komen. Met virtual classroom wordt de fysieke klasruimte volledig nagebootst. In onderstaand filmpje zie je een voorbeeld van een dergelijke virtuele klas.

Wil je je inschrijven voor deze variant, kies dan gewoon bij het inschrijfproces voor de startdatum, leslocatie (bv. Utrecht) en variant (bv. avond) van je keuze en je ontvangt alle benodigde informatie om je lessen tijdelijk met een docent op afstand te volgen. 

Of start je opleiding in de e-learning variant

Kies je liever voor een opleiding waarbij je geen lessen hoeft te volgen op vaste tijdstippen? Wij bieden voor deze opleiding ook een e-learning variant aan. Daarmee studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand, onder online begeleiding van een docent waar je met al je vragen terecht kunt. Als je nu start in een e-learning variant, bieden we je de switchgarantie. De garantie houdt in dat je zonder extra kosten tijdens je opleiding per module kan switchen naar de klassikale variant. Dus wil je in de toekomst een bepaalde module liever klassikaal volgen dan is dat geen enkel probleem en betaal je alleen extra arrangementskosten. Veel e-learning varianten gaan deze maand nog van start.

Wil je je inschrijving voor de e-learning variant? Kijk bij de opleiding van je keuze onder het tabje ‘Lesplanning’ om te zien of er voor deze opleiding een e‑learning variant beschikbaar is en kies deze variant in het inschrijfformulier. Je hebt dan automatisch ook recht op de switchgarantie.

Meer informatie

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 035 ‑ 6 400 411. Ook kun je ons contactformulier invullen. In dat geval nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Virtual classroom en e-learning NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.