Maatwerk trainingen

Incompany

Maatwerk trainingen

Maatwerk trainingen

Je wilt je strategische doelen behalen. Maar door veranderingen in je organisatie en in de markt gaat dat niet altijd even soepel. Door een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en persoonlijke effectiviteit van je medewerkers kun je makkelijker meebewegen met alle veranderingen. Een incompany- of maatwerktraining van NCOI Opleidingen is daarin voor jou een laagdrempelige uitkomst.

Effectieve vaardigheidstrainingen

Wat is de leerbehoefte van je medewerkers? Dat zoeken we samen met je uit in een zorgvuldige analyse van jouw vraagstelling en een uitgebreide intake met de deelnemers. Zo kunnen onze ervaren trainers uit de praktijk je medewerkers op korte termijn resultaatgericht trainen. Alle trainingen op deze website kunnen wij binnen je organisatie uitvoeren.

Incompanytraining voor jou op maat gemaakt

In je maatwerktraining richten we ons bijvoorbeeld op het professionaliseren van jouw medewerkers, het naar een hoger niveau brengen van bepaalde functiegroepen, het binden en boeien van medewerkers, of welke opleidingsdoelstelling je dan ook wenst. Daarvoor werken we samen met de opleidingsinstituten die deel uitmaken van Salta Group. We ontwierpen  al vele trajecten voor managers, trainees en young potentials in zowel het midden- en kleinbedrijf als grote ondernemingen.