Menu
NCOI Opleidingen - HR

Executive Masterclass Leiderschap voor HR-professionals

Maak jouw organisatie wendbaar - 2 dagen

Vakgebied

HR

Opleidingsniveau

Executive Master

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Voor grote en kleine organisaties is verandering de enige constante geworden. Zeker in de huidige tijd, waarin wereldwijde ontwikkelingen een grote impact hebben op ons dagelijks leven, wordt de essentie van een wendbare organisatie steeds beter zichtbaar. Wat betekent deze agile transformatie voor de rol van HR binnen jouw organisatie? En welke belangrijke rol is hier voor jou als HR-professional weggelegd? Met deze en vele andere herkenbare vragen ga je aan de slag tijdens deze Executive Masterclass Leiderschap voor HR-professionals. Impactvol profileren, omgaan met macht en rekening houden met de belangen van alle stakeholders zijn hierbij belangrijke onderwerpen.

Je resultaat

Na afloop van deze Executive Masterclass weet je hoe je jouw competenties, rollen en functies als leider strategisch kunt inzetten in praktijksituaties. Je kunt jouw leiderschapsstijl aanpassen aan de kenmerken van de (HR-)context. Ook weet je hoe je anderen zodanig kunt motiveren en inspireren dat je jouw doel bereikt als HR-professional. Je kunt jezelf krachtig profileren als HR-professional en je kunt de verwachtingen en belangen van diverse stakeholders effectief managen.

Doelgroep

Je bent een ambitieuze HBO’er of WO’er en werkzaam als HR-professional. Je wilt je impact versterken door bewust te kiezen voor effectieve beïnvloedingsstijlen. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring en bent in staat tot zelfreflectie. Je bent zelfsturend en bereid tot het aangaan van uitdagingen.

Aanpak

In deze Executive Masterclass gaan we achtereenvolgens in op jouw visie op de rol van HR, de rol van de HR-businesspartner, profileren en netwerken. Je leert hoe je als HR-professional het beste kunt omgaan met macht en belangen. Vervolgens verdiep je je in stakeholdermanagement en ontwikkel je vaardigheden om effectief om te gaan met weerstand. Aan het eind van de Executive Masterclass verwerk je jouw leerervaringen in het antwoord op de vraag: Hoe heb ik impact als HR-professional? Zo zorg je ervoor dat je je blijft ontwikkelen, ook na afloop van de Executive Masterclass.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Executive Masterclass Leiderschap voor HR-professionals

Maak jouw organisatie wendbaar - 2 dagen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.