Menu
NCOI Opleidingen - HR

HBO HRM en Organisatiepsychologie

Praktijkgericht programma met directe koppeling naar je werk - 2 jaar

Vakgebied

HR

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Succesvol HRM in organisaties vraagt om een goede kijk op de dynamiek in organisaties. Dynamiek die ontstaat vanuit het gedrag van mensen. Als je interesse hebt om HR en psychologie te combineren, dan bieden wij je met dit programma een zeer aantrekkelijke route. Onder leiding van ervaren docenten verdiep je je in het versterken van de organisatie door de juiste inzet van HRM, organisatiepsychologie en coaching. Dit veel gekozen praktijkgerichte programma is een compleet en zelfstandig te volgen geheel. Kortom: een uniek programma, waar dan ook zeer veel belangstelling voor is.

Doelgroep

Wil je je op HBO-niveau ontwikkelen op het gebied van HRM en organisatiepsychologie? Dan is dit programma zeer geschikt voor jou.

Doel en opzet

Dit programma bevat alle essentiële thema’s uit het boeiende vakgebied van HRM en organisatiepsychologie. Je verdiept je in het gedrag van medewerkers en de psychologie hierachter en je richt je op de ontwikkeling van personeel. Daarnaast ontwikkel je praktische vaardigheden die je helpen bij onder andere werving en selectie, het houden van sollicitatiegesprekken en het hanteren van conflicten.

Het programma wordt verzorgd door ervaren en deskundige docenten die zelf in de praktijk actief zijn. Tijdens de intensieve en inspirerende bijeenkomsten werk je aan cases en groepsopdrachten waarin de theorie steeds in verband wordt gebracht met je dagelijkse praktijk. Ook kun je gedurende het programma gebruikmaken van de meest actuele literatuur en heb je toegang tot onze zeer moderne online leeromgeving. Hierin vind je alle relevante informatie rondom je studie en kun je communiceren met docenten en medestudenten.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

HBO HRM en Organisatiepsychologie

Praktijkgericht programma met directe koppeling naar je werk - 2 jaar

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.