Menu

HBO Organisatie, Verandering en Coaching

Kort en praktijkgericht programma op HBO-niveau - 9 maanden

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Organisaties zijn voortdurend in verandering. Dat betekent dat je moet weten hoe je een verandering succesvol volbrengt en je medewerkers hierin effectief begeleidt. De combinatie van organisatie, verandering en coaching is daarom van grote toegevoegde waarde. Dit HBO-programma biedt je waardevol inzicht en praktische vaardigheden op het gebied van verandermanagement. Je krijgt zicht op redenen om te veranderen, kunt bepalen welke veranderstrategie geschikt is en motiveert medewerkers om mee te gaan in het proces.

Doelgroep

Je hebt interesse in het begeleiden van veranderprocessen en je wilt je hier graag op HBO-niveau in ontwikkelen. Je bent bijvoorbeeld (aankomend) manager, leidinggevende of projectmanager.

Doel en opzet

Omdat onze ervaren praktijkdocenten uit de praktijk komen, weten zij precies wat er van je verwacht wordt. In dit programma behandelen zij alle onderwerpen die je nodig hebt om je managementvaardigheden te versterken, zodat je in staat bent om op de juiste manier om te gaan met veranderingen binnen de organisatie. Je krijgt inzicht in het volledige proces rondom organisatieveranderingen. Je oefent met het opstellen van veranderstrategieën en het implementeren hiervan. Daarnaast ontdek je hoe je je werknemers op de juiste manier begeleidt tijdens het veranderproces.

Om het veranderproces effectief te leiden ontwikkel je coachingsvaardigheden waarmee je je medewerkers op inspirerende wijze meekrijgt in het proces. Bovendien word je opgeleid door ervaren managementtrainers, die een zeer goed klankbord vormen. Daarbij werk je aan cases en opdrachten, waarbij de theorie voortdurend gekoppeld wordt aan de dagelijkse praktijk. Wij maken altijd gebruik van de meest actuele literatuur. Daarnaast heb je toegang tot onze zeer moderne online leeromgeving.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Zie levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze opleidingsadviseurs.

Leerlijn

Welke opleidingen of trainingen heb je nodig om je ambities waar te maken? Of je je nu verder wilt ontwikkelen binnen je huidige functie of juist wilt doorgroeien naar een hoger niveau, in dit handige overzicht zie je welke opleiding of training het beste past bij jouw wensen en behoeften en hoe je persoonlijke leerlijn eruitziet.

Download je leerlijn: Change Manager

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

HBO Organisatie, Verandering en Coaching

Kort en praktijkgericht programma op HBO-niveau - 9 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.