Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde

HBO Talentmanager

Leer talent te herkennen en benutten - 6 maanden

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je getalenteerde medewerkers kunnen herkennen, behouden en laten ontwikkelen? En wil je het potentieel van je medewerkers optimaal benutten? Dan is dit programma voor jou zeer interessant. Je verdiept je in de verschillende aspecten van talentontwikkeling en HRD. Zo leer je hoe je de kracht van millennials kunt inzetten binnen je organisatie en hoe je kunt bijdrage aan een succesvolle employee journey. Op deze manier kun je talentontwikkeling strategisch inzetten ten behoeve van een flexibele, wendbare en winstgevende organisatie.

Doelgroep

Houd je je bezig in je organisatie met het ontwikkelen en/of recruiten van personeel? En wil je het beste uit je werknemers halen? Dan is dit programma interessant voor jou.

Doel en opzet

In dit programma ga je praktijkgericht aan de slag met de belangrijkste aspecten van talentmanagement en HRD. Je leert talent herkennen en ontwikkelen om medewerkers duurzaam inzetbaar te maken in je organisatie. Ook verkrijg je de tools om het beste uit medewerkers te kunnen halen. Ten slotte krijg je inzicht in het gedrag van medewerkers binnen organisaties. Je leert hoe je de motivatie en het werkplezier van medewerkers kunt verhogen en hoe je veranderingen in de organisatiecultuur kunt bewerkstelligen. Vanwege de praktijkgerichte aanpak kun je meteen toepassen wat je hebt geleerd.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze opleidingsadviseurs.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

HBO Talentmanager

Leer talent te herkennen en benutten - 6 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.