Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde

Masterclass Leiderschap

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen - 3 maanden

Opleidingsniveau

Masterclass

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je rol als leidinggevende verandert. Je werkt steeds vaker locatie-onafhankelijk en je team functioneert steeds zelfstandiger. Ook nu wil je elk individu blijven betrekken en motiveren, en dat vraagt om effectief leiderschap. Tijdens deze Masterclass Leiderschap leer je hoe je uiteenlopende leiderschapsmodellen doorgrondt. Je gaat aan de slag met leiderschapstheorieën van strategische en authentieke leiders. Je onderzoekt wat authentieke leiders succesvol maakt en verdiept je in daadkrachtig leiderschap in complexe omgevingen. Je doet nieuwe kennis op waarmee je collega's kunt inspireren en motiveren vanuit je persoonlijke leiderschapskwaliteiten.

Doelgroep

Deze Masterclass is speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden. Je bent bijvoorbeeld manager, projectleider of verandermanager en je wilt jouw leiderschapskwaliteiten versterken.

Doel en opzet

In dit programma analyseer je wat leiders tot leiders maakt en krijg je zicht op hun onderscheidend vermogen. Het herkennen van die unieke kenmerken van leiderschap geeft inzicht in waarom sommige mensen met leiderschapskwaliteiten wel iets voor elkaar krijgen en anderen niet. Je leert de bewezen effectieve methoden in te zetten om zelf het gewenste resultaat te bereiken. In de bijeenkomsten staat je eigen werkpraktijk steeds centraal. Vanuit je eigen ervaringen en aan de hand van gerichte opdrachten discussieer je over actuele theorieën en modellen op het gebied van leiderschap en verandering. Door deze discussie en reflectie ontwikkel je duurzaam inzicht in de kenmerken van leiderschap en maak je grote stappen in de ontwikkeling van je eigen leiderschapskwaliteiten.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op p. xx voor meer informatie of neem contact op met onze studieadviseurs. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze studieadviseurs.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Masterclass Leiderschap

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen - 3 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.