Aanmelden nieuwsbrief

 
Het privacy statement van NCOI is van toepassing op dit formulier.

Menu

MBO Vakopleiding Eventmanagement

Evenementen succesvol organiseren - 1 jaar

Vakgebied

Communicatie

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Jij wilt van elk event een groot succes maken. Zorgen dat je de juiste doelgroep aanspreekt en alles tot in de puntjes is geregeld. Wil je weten hoe je dat doet? Volg dan dit boeiende MBO-programma. In deze vakopleiding leer je een evenement opzetten aan de hand van een draaiboek. Daarin vermeld je stapsgewijs wat er allemaal geregeld moet worden. Ook besteed je in dit programma aandacht aan marketing en pr. Zo weet je precies hoe je je evenement succesvol op de kaart zet. Je hoeft voor de vakopleiding niet aan speciale eisen te voldoen of extra opdrachten te maken. Wil je na het volgen van deze vakopleiding nog meer leren over eventmanagement? De modules uit dit programma kun je mogelijk inbrengen in de MBO Medewerker Evenementenorganisatie niveau 4.

Doelgroep

Je werkt of wilt gaan werken in eventmanagement. Ook als je als marketingmedewerker of secretaresse regelmatig evenementen opzet, is deze vakopleiding iets voor jou.

Doel en opzet

Het programma bestaat uit 3 modules waarin steeds een ander thema centraal staat. Zo verdiep je je in eventmanagement, communicatie en pr en in marketing. Je leert hoe je een evenement succesvol en professioneel opzet. Hierbij houd je rekening met de locatie, vergunningen en tref je maatregelen om de veiligheid van medewerkers en bezoekers te realiseren. Je analyseert de doelgroep middels een marktonderzoek en weet zo hoe je ze kunt bereiken. Je verdiept je in communicatiestijlen en -uitingen en ontwikkelt zo reclame die bij de stijl van jouw organisatie past. Door de kennis en ervaring die je in deze vakopleiding opdoet, maak je een succes van je evenementen.

Tijdens het programma word je begeleid door docenten die zelf in de praktijk actief zijn. Zij kunnen je helpen bij het toepassen van wat je leert.

Vooropleiding

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen voor dit programma. Het programma wordt verzorgd op MBO-niveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent. Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

MBO Vakopleiding Eventmanagement

Evenementen succesvol organiseren - 1 jaar

Vakgebied

Communicatie

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.