Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

MBO Vakopleiding Uitvoerder Bouw

Verdiep je op MBO-niveau in het volledige bouwproces - 1 jaar

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je essentiële vaardigheden ontwikkelen om onmisbaar te worden als uitvoerder? Dan is deze vakopleiding de juiste keuze. Onder begeleiding van docenten uit de praktijk ga je aan de slag met projectmatig werken om de uitvoering van bouwprojecten succesvol te laten verlopen. Daarnaast versterk je je kennis op het gebied van bouwkunde en de nieuwe arbowetgeving om zo veiligheid in de praktijk te garanderen. Je kunt met dit diploma verder studeren naar een erkende opleiding op niveau 4. Je ontvangt dan vrijstelling voor gelijknamige onderdelen van de opleiding.

Doelgroep

Je bent werkzaam in de bouwsector of je wilt beter worden in je functie. Je ambieert een functie als uitvoerder in de bouw. Je wilt graag kennis en vaardigheden ontwikkelen op MBO-niveau.

Doel en opzet

In deze boeiende vakopleiding ontwikkel je kennis en vaardigheden die je nodig hebt als uitvoerder in de bouw. Je doorloopt het volledige bouwproces en je gaat aan de slag met het schrijven van uitvoerings- en onderhoudsplannen. Door de praktische opzet van het programma met directe vertaling naar bouwkundige kennis en principes kun je dit direct in je werk toepassen. Tijdens de studie krijg je les van docenten met veel ervaring in de bouwsector en is er veel aandacht voor veiligheid in deze sector en hoe je die kunt verbeteren. Leren doe je in de praktijk en daarom voer je verschillende praktijkopdrachten uit. Zo kun je alles wat je leert meteen toepassen, waardoor je direct al succesvoller wordt in je werk.

Wil je verder studeren en voldoe je aan de toelatingsvoorwaarden voor een erkende MBO-opleiding? Dan ontvang je mogelijk vrijstelling voor de behaalde modules in een opleiding op niveau 4.

Vooropleiding

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen voor dit programma. Het programma wordt verzorgd op MBO-niveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

MBO Vakopleiding Uitvoerder Bouw

Verdiep je op MBO-niveau in het volledige bouwproces - 1 jaar

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.