Menu

Post Bachelor Coaching en Begeleiding

Kort en praktijkgericht programma voor hogeropgeleiden - 9 maanden

Opleidingsniveau

Post Bachelor

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als je al regelmatig coacht en je je coachingsvaardigheden op hoog niveau wilt ontwikkelen, dan is deze opleiding een goede keuze. In korte tijd ontwikkel je professionele vaardigheden in oplossingsgericht coachen. Je leert op verschillende manieren coachen met behulp van diverse coachingstechnieken en -instrumenten. Ook oefen je tijdens de bijeenkomsten intensief met reële coachingssituaties. Hierbij word je persoonlijk begeleid door trainers met veel ervaring. Zij geven je gericht feedback en versterken zo je coachingsvaardigheden. Met deze opleiding word je een coach met uitstekende begeleidingsvaardigheden.

Doelgroep

Je wilt je professionele coachingsvaardigheden verder ontwikkelen en als coach actief zijn. Heb je onvoldoende praktijkervaring als coach om in aanmerking te komen voor registratie op European Individual Accreditation (EIA) Practitioner niveau, maar wil je wel een gedegen opleiding volgen om nog beter te worden in je vak? Kies dan voor deze opleiding. Het is een inspirerende en efficiënte investering voor coaches aan het begin van hun professionele loopbaan.

Doel en opzet

In dit programma bouw je voort op je kennis van persoonlijke ontwikkeling en motivatie. Daarnaast breid je je coachingstechnieken op gefundeerde en verantwoorde wijze uit. Je gaat aan de slag met opdrachten, oefeningen en rollenspelen, waarmee je de vertaling maakt van theorie naar dagelijkse situaties. Tussen de bijeenkomsten door werk je aan reflectieverslagen van reële coachingstrajecten. Deze reflectieverslagen vormen de afronding van de verschillende modules. De opleiding wordt verzorgd door trainers die actief zijn als coach of supervisor. Tijdens de opleiding kun je altijd terecht in onze overzichtelijke online leeromgeving, waar je alles vindt over de opdrachten en bijeenkomsten.

Vooropleiding

In deze opleiding wordt uitgegaan van HBO-werk- en -denkniveau. Ervaring met coaching is een voorwaarde.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Post Bachelor Coaching en Begeleiding

Kort en praktijkgericht programma voor hogeropgeleiden - 9 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.