Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

Smart Technology

Verbreed je scala aan technologische innovaties - 6 maanden

Vakgebied

Techniek

Opleidingsniveau

Praktijkopleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Van zelfrijdende auto’s tot aan hulpvaardige robots. Slimme technologieën zijn niet meer weg te denken uit de maatschappij. Tijdens deze opleiding ontwikkel je fundamentele kennis en vaardigheden om technologische veranderingen door te voeren. Denk hierbij aan verschillende ontwikkeltools om energie te besparen, verlichting op afstand te bedienen of machines zo in te stellen dat ze aangeven wanneer er onderhoud nodig is. Na afloop van de opleiding weet je processen binnen de industrie efficiënter in te richten met slimme actuele technologieën.

Doelgroep

Je bent werkzaam in de technische branche en je wilt je graag ontwikkelen op het gebied van slimme technologieën. Je wilt je verdiepen in de verschillende soorten ontwikkeltools en op welke manier je hiermee kunt inspelen op de klantbehoefte.

Doel en opzet

In deze korte opleiding ga je aan de slag met de effectiviteit van automatisering. Je ontdekt alle trends rondom technologische ontwikkelingen en je ontplooit kundigheid om te presenteren aan een projectgroep. Tijdens het programma word je begeleid door docenten die het werkveld door en door kennen.

Het studiemateriaal is actueel en sluit perfect aan op je werkpraktijk. Alles wat je nodig hebt voor je studie, vind je in onze moderne online leeromgeving. Je vind hier lesvoorbereidingen, opdrachten en aanvullende informatie. Ook kun je communiceren met je medestudenten en docent.

Vooropleiding

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen voor dit programma. Het programma wordt verzorgd op MBO-niveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst.

Smart Technology

Verbreed je scala aan technologische innovaties - 6 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.