Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

Veilig Werken Langs de Weg – Bebouwde Kom

Creëer een veilige omgeving voor jezelf en voor anderen

Vakgebied

Veiligheid

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als je aan of in de buurt van de openbare weg werkt, loop je een aantal risico’s. Verkeerde beslissingen, niet opletten of het niet volgen van procedures door jou of andere weggebruikers kunnen gevaarlijke situaties opleveren. Om de risico’s zoveel mogelijk te verkleinen is het belangrijk dat je exact weet welke procedures je moet volgen. In deze training worden specifiek de maatregelen behandeld die je moet toepassen binnen de bebouwde kom. Iedereen die langs de weg werkzaamheden uitvoert, moet het ‘Veilig werken langs de weg’-certificaat hebben.

Doelgroep

Je voert werkzaamheden uit langs de weg binnen de bebouwde kom of je bent hier regelmatig bij betrokken.

Aanpak

Na het volgen van deze training kun je op een veilige manier je werkzaamheden uitvoeren langs wegen binnen de bebouwde kom. Je houdt hierbij rekening met je eigen veiligheid en die van je collega’s.

Vooropleiding

Er zijn geen vooropleidingseisen.

NCOI Techniek & Veiligheid

Deze opleiding wordt uitgevoerd door NCOI Techniek & Veiligheid.

Veilig Werken Langs de Weg – Bebouwde Kom

Creëer een veilige omgeving voor jezelf en voor anderen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.