Maatwerk in de zorg

Incompany

Maatwerk in de zorg

Maatwerk in de zorg

De beste zorg leveren die er is, dat is de motivatie van professionals in de zorg. Een hele uitdaging, want de zorgvraag neemt toe en de zorg wordt steeds complexer. De zorgwet verandert, de samenleving digitaliseert en het personeelstekort is en blijft voorlopig een serieus probleem. Wil je je medewerkers laten omscholen? Hebben zij wel de juiste diploma's en zijn ze breed genoeg opgeleid? Wij ondersteunen je graag met onze maatwerkopleidingen en -trainingen op MBO-, HBO- en Masterniveau.

Maatwerkopleidingen in de zorg

Er verandert veel in de zorg. Elke verandering betekent eigenlijk dat een medewerker nieuwe competenties nodig heeft om het werk uit te kunnen voeren. Een belangrijke ontwikkeling is het stevig neerzetten van de rol van de MBO- en HBO-verpleegkundige en verzorgende IG. De zorg probeert zo veel mogelijk de cliënt te volgen in de keuzes die hij of zij maakt. Dat vraagt om verpleegkundig leiderschap. Een bij jouw organisatie passende opleiding zoals Verpleegkundige niveau 4 of HBO-V, vol actuele kennis en vaardigheden, helpt bij dit soort vraagstukken. NCOI Opleidingen kan alle zorgopleidingen incompany organiseren.
 

Erkende maatwerkopleidingen

De eisen die de zorgwet stelt aan gekwalificeerd personeel worden steeds hoger. Ervaren medewerkers op MBO- of HBO-niveau die willen doorgroeien of herintreden in de zorg, hebben vaak geen langdurige scholing nodig om op het juiste niveau een diploma te behalen. Met maatwerkscholing inclusief een landelijk erkend diploma bied je je medewerkers meer verdieping, motivatie en plezier in het samenwerken.

Praktijkgericht maatwerk

In onze maatwerkopleidingen stellen we leren door te werken centraal. We zorgen dat wat wordt geleerd ook echt is geborgd in de praktijk. Voor het verpleegtechnische praktijkonderdeel van de opleidingen creëren we samen met jou een doelgroepgerichte aanpak. Denk aan onderdelen als het onderwijsprogramma, de praktijkbegeleiding, opdrachten en het eindassessment. Zo ontstaat een efficiënt programma dat leidt tot een erkend MBO-diploma of HBO-V-diploma.
 

De oplossing voor je personeelstekort

Heb je een tekort aan goedgeschoolde zorgmedewerkers? In andere sectoren verliezen grote groepen medewerkers hun baan, bijvoorbeeld vanwege reorganisaties of veranderingen in de markt. Maar er zijn ook mensen die al lang thuis op de bank zitten, omdat ze geen werk kunnen vinden. Wij kunnen deze mensen voor je laten werven, passend bij jouw organisatie, en hen optimaal begeleiden naar een baan in de zorg. Dit noemen we ‘Van bank naar bed’ en doen we samen met jou en met arbeidsbemiddelaars.

Meer informatie over maatwerk in de zorg

Wil je als bedrijf meer informatie over de mogelijkheden voor een incompany-opleiding? Neem contact op met onze consultants van de afdeling Incompany via telefoonnummer 035 - 7 506 191 of mail naar incompany@ncoi.nl.

Werk je zelf al in de zorg en wil je je laten bijscholen? Of wil je na omscholing aan het werk in de zorg? Bekijk onze opleidingen in de zorg zorg of neem contact op met een van onze opleidingsadviseurs via telefoonnummer 035 - 6 400 411.