Maatwerk in de zorg

Doorgroeien of herintreden? NCOI maakt het mogelijk!

De zorgsector krijgt in de nabije toekomst te maken met een steeds groter wordend personeelstekort en daarnaast een veranderende vraag en veranderde wet- en regelgeving. Is uw instelling hierop voorbereid? Hebben uw medewerkers de juiste diploma's en zijn ze breed opgeleid? Ervaren medewerkers die willen doorgroeien of herintreden, hebben vaak geen langdurige scholing nodig om op het juiste niveau een erkend diploma te behalen. Als zorginstelling speelt u hierbij zelf een grote rol.

Unieke manier van opleiden

NCOI combineert het voordeel van het vroegere inservice-onderwijs met een praktijkgerichte aanpak. Het gaat om verkorte incompanyopleidingen voor uw ervaren medewerkers op MBO-niveau uit ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg, de geestelijke gezondheidszorg en de gehandicaptenzorg. U heeft als zorginstelling de juiste gecertificeerde praktijkopleiders in huis en wij hebben de opleidingen teruggebracht tot de kern van kennis en inzichten. Daardoor is het mogelijk uw ervaren medewerkers snel en praktisch op te leiden naar het erkende MBO-diploma. U de skills, wij de theorie!

Wij lichten u graag toe hoe wij in samenwerking met uw zorginstelling een kort opleidingsprogramma van hoge kwaliteit opstellen, met als doel uw personeel te diplomeren. NCOI zal voor het verpleegtechnische praktijkonderdeel van de opleiding samen met de zorginstelling een doelgroepgerichte aanpak inrichten voor het onderwijsprogramma, de praktijkbegeleiding - inclusief de praktijkopdrachten - en het eindassessment. Zo ontstaat een efficiënt programma dat leidt tot een erkend MBO-diploma.

Efficiënt in kosten en tijd

NCOI is als commerciële opleider niet gebonden aan de urennormen van het bekostigde onderwijs. Uw investering in tijd en geld is daardoor beperkt en uw productiviteitsverlies wordt zo veel mogelijk teruggedrongen. ook kunt u gebruikmaken van de loonsubsidieregeling via de Subsidie Praktijkleren, waardoor opleiden tegen beperkte kosten tot de mogelijkheden behoort. Dit is met recht voordelig opleiden in tijd en geld. NCOI werkt aan een convenant met de Belastingdienst, dat u in de toekomst de administratieve afhandeling uit handen neemt.

NCOI kan de volgende opleidingen incompany organiseren:

- MBO Allround Serviceverlener Care, niveau 3
- MBO Verpleegkundige IV, niveau 4 (ca. 12 maanden)
- MBO Verzorgende IG, niveau 3 (ca. 9 maanden)
- MBO Helpende Zorg en Welzijn, niveau 2 (6 maanden)

Meer informatie

Wilt u als bedrijf meer informatie over de mogelijkheden voor een incompanyopleiding, dan kunt u contact opnemen met onze consultants van de afdeling Incompany via telefoonnummer 035 - 6 721 031. Of mail naar: incompany@ncoi.nl.

Wilt u als individuele deelnemer deelnemen aan een opleiding in de zorg bekijk dan ons aanbod van zorgopleidingen of neem contact op met een van onze opleidingsadviseurs via telefoonnummer 035 - 206 1838.

Ook voor andere opleidingswensen, zoals MBO Maatschappelijke Zorg, MHBO Zorgcoördinator, HBO SPH, HBO Zorgmanagement, en HBO Bachelor Management voor Zorg en Welzijn, hebben wij uitstekende incompanymogelijkheden. Voor meer informatie of een persoonlijk advies kunt u ons bereiken via 035 - 7 506 191.

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/ncoi/ncoi/teasers/teaser-brochure.jpg?ext=.jpg

LevenLangLerenKrediet

Vanaf september 2017 kunt u voor deeltijd HBO- en Masteropleidingen van NCOI Opleidingen geld lenen bij de overheid. Dit heet het levenlanglerenkrediet. Ook als u een tweede Bacheloropleiding wilt doen of een Master wilt volgen na uw Bachelor, biedt deze regeling aantrekkelijke mogelijkheden.

https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/ncoi/ncoi/teasers/ncoi-levenlangleren-krediet-widget-desktop.jpg?ext=.jpg

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/ncoi/ncoi/teasers/v1.jpg?ext=.jpg