Assertiviteitstrainingen

Assertief communiceren en handelen is een belangrijke factor om uw persoonlijke effectiviteit te vergroten. In het dagelijks leven, maar ook op de werkvloer speelt assertiviteit een belangrijke...

Lees meer

Assertief communiceren en handelen is een belangrijke factor om uw persoonlijke effectiviteit te vergroten. In het dagelijks leven, maar ook op de werkvloer speelt assertiviteit een belangrijke...

Lees meer

Assertief communiceren en handelen is een belangrijke factor om uw persoonlijke effectiviteit te vergroten. In het dagelijks leven, maar ook op de werkvloer speelt assertiviteit een belangrijke...

Lees meer

Assertiviteitstrainingen: 12 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Duur
Toon alle opties

HBO-programma (3) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Open Dag 18 mei

Op zaterdag 18 mei houdt NCOI Opleidingen in BCN Utrecht CS een Open Dag. Tijdens deze Open Dag helpen wij u persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij u past. Daarnaast kunt u in een introductieles ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Uiteraard beantwoorden wij ook graag al uw vragen over het volgen van een opleiding naast uw baan.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Assertief communiceren en handelen is een belangrijke factor om uw persoonlijke effectiviteit te vergroten. In het dagelijks leven, maar ook op de werkvloer speelt assertiviteit een belangrijke rol. Wie assertief is, wordt gezien als betrokken, actief en daadkrachtig. Wilt u assertiever worden en daarmee meer inzicht krijgen in wie u bent en waar uw grenzen liggen? Van een assertiviteitstraining van NCOI heeft u de rest van uw leven profijt.

Assertief op het werk

Op de werkvloer heeft u te maken met verantwoordelijkheden en andermans belangen. Wellicht beschikt u niet over het benodigde zelfvertrouwen. Daardoor kan het lastig zijn om uw grenzen aan te geven of rekening te houden met uw eigen belangen. Een assertiviteitstraining kan u daarbij helpen. Door een krachtig voorkomen vergroot u uw zichtbaarheid en overtuigingskracht op de werkvloer.

Assertiviteitstrainingen van NCOI

Met een assertiviteitstraining van NCOI vergroot u uw zelfvertrouwen. U leert hoe u moet handelen in bepaalde situaties en functioneert efficiënter en effectiever. Een beroep waarbij het bijvoorbeeld van belang is om assertief en zelfverzekerd over te komen is leraar. Met de training Assertief en Zelfverzekerd Communiceren leert u zelfverzekerd voor de klas te staan en assertief te communiceren op een prettige manier. Wilt u inzicht krijgen in uw persoonlijke sterkten en zwakten en leren hoe u anderen kunt stimuleren en motiveren in verschillende situaties? Ga dan voor de training Persoonlijk Inzicht en Beïnvloedingsvaardigheden. Wie zelfbewuster en weerbaarder wil worden ten opzichte van collega’s, kan kiezen voor de training Natuurlijk Assertief Optreden.

Vergroot uw assertiviteit op HBO-niveau

Heeft u al ervaring met assertiviteitstrainingen of wilt u op HBO-niveau uw assertiviteit vergroten? Kies dan voor het HBO trainingsprogramma Prettig Assertief en Verbindend Communiceren. Met deze training versterkt u zich niet alleen op assertief vlak, u verdiept u ook in verschillende communicatietechnieken- en vaardigheden om open gesprekken te voeren.

Voordelen van studeren bij NCOI?

De assertiviteitstrainingen van NCOI zijn niet voor niets zo populair. De trainingen zijn allemaal zeer praktijkgericht en persoonlijk en worden verzorgd door zeer ervaren docenten. U zult in een veilige leeromgeving met kleine groepen enorme stappen maken. Daarnaast bieden wij meerdere startmomenten per jaar en meer dan dertig opleidingslocaties door heel Nederland. Zo kunt u zelf bepalen wanneer en waar u uw training of opleiding volgt. Voor de trainingen geldt dat deze veelal overdag en ’s avonds worden aangeboden