Menu
NCOI Opleidingen - Persoonlijk effectiviteit

Assertiviteitstrainingen

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Assertief communiceren en handelen is een belangrijke factor om uw persoonlijke effectiviteit te vergroten. In het dagelijks...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Assertief communiceren en handelen is een belangrijke factor om uw persoonlijke effectiviteit te vergroten. In het dagelijks...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Assertief communiceren en handelen is een belangrijke factor om uw persoonlijke effectiviteit te vergroten. In het dagelijks...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masterclass (1) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

HBO-programma (4) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Assertief communiceren en handelen is een belangrijke factor om uw persoonlijke effectiviteit te vergroten. In het dagelijks leven, maar ook op de werkvloer speelt assertiviteit een belangrijke rol. Wie assertief is, wordt gezien als betrokken, actief en daadkrachtig. Wilt u assertiever worden en daarmee meer inzicht krijgen in wie u bent en waar uw grenzen liggen? Van een assertiviteitstraining van NCOI heeft u de rest van uw leven profijt.

Assertief op het werk

Op de werkvloer heeft u te maken met verantwoordelijkheden en andermans belangen. Wellicht beschikt u niet over het benodigde zelfvertrouwen. Daardoor kan het lastig zijn om uw grenzen aan te geven of rekening te houden met uw eigen belangen. Een assertiviteitstraining kan u daarbij helpen. Door een krachtig voorkomen vergroot u uw zichtbaarheid en overtuigingskracht op de werkvloer.

Assertiviteitstrainingen van NCOI

Met een assertiviteitstraining van NCOI vergroot u uw zelfvertrouwen. U leert hoe u moet handelen in bepaalde situaties en functioneert efficiënter en effectiever. Een beroep waarbij het bijvoorbeeld van belang is om assertief en zelfverzekerd over te komen is leraar. Met de training Assertief en Zelfverzekerd Communiceren leert u zelfverzekerd voor de klas te staan en assertief te communiceren op een prettige manier. Wilt u inzicht krijgen in uw persoonlijke sterkten en zwakten en leren hoe u anderen kunt stimuleren en motiveren in verschillende situaties? Ga dan voor de training Persoonlijk Inzicht en Beïnvloedingsvaardigheden. Wie zelfbewuster en weerbaarder wil worden ten opzichte van collega’s, kan kiezen voor de training Natuurlijk Assertief Gedrag.

Vergroot uw assertiviteit op HBO-niveau

Heeft u al ervaring met assertiviteitstrainingen of wilt u op HBO-niveau uw assertiviteit vergroten? Kies dan voor het HBO trainingsprogramma Prettig Assertief en Verbindend Communiceren. Met deze training versterkt u zich niet alleen op assertief vlak, u verdiept u ook in verschillende communicatietechnieken- en vaardigheden om open gesprekken te voeren.

Voordelen van studeren bij NCOI?

De assertiviteitstrainingen van NCOI zijn niet voor niets zo populair. De trainingen zijn allemaal zeer praktijkgericht en persoonlijk en worden verzorgd door zeer ervaren docenten. U zult in een veilige leeromgeving met kleine groepen enorme stappen maken. Daarnaast bieden wij meerdere startmomenten per jaar en meer dan dertig opleidingslocaties door heel Nederland. Zo kunt u zelf bepalen wanneer en waar u uw training of opleiding volgt. Voor de trainingen geldt dat deze veelal overdag en ’s avonds worden aangeboden