Menu
NCOI Opleidingen - MBO Opleidingen
  • Home
  • MBO Facilitaire Dienstverlening

MBO Facilitaire Dienstverlening

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ambieer je een carrière in de facilitaire dienstverlening? Of ben je hier al werkzaam in en wil je je kennis en vaardigheden...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ambieer je een carrière in de facilitaire dienstverlening? Of ben je hier al werkzaam in en wil je je kennis en vaardigheden...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ambieer je een carrière in de facilitaire dienstverlening? Of ben je hier al werkzaam in en wil je je kennis en vaardigheden...

Lees meer

MBO Facilitaire Dienstverlening: 2 opleidingen

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Startmoment
Toon alle startmomenten
Dag(deel)
Toon alle varianten
Studievorm/ leslocatie
Toon alle locaties
Duur
Toon alle opties
Prijs

van / tot

3510
8321
Toon meer

MBO - Niveau 4 (1) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat je op MBO-niveau kunt halen. Je mag je (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak ben je ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

Duur van de opleiding 24 maanden Wij leiden professionals op MBO - Niveau 4 Vanaf prijs:  € 8.320,00 15 locaties Utrecht, Maastricht, Zwolle, Amsterdam, Den Bosch, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Virtual Classroom, Den Haag + 5 locaties 1e startmoment: 01-09-2022

Vakopleiding (1) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk. Met deze opleiding ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je (gewenste) beroep of vak zelfstandig te kunnen uitoefenen.

Duur van de opleiding 12 maanden Wij leiden professionals op Vakopleiding Vanaf prijs:  € 3.510,00 15 locaties Zwolle, Groningen, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam, Arnhem, Virtual Classroom, Nijmegen, Rotterdam, Breda + 5 locaties 1e startmoment: 27-09-2022
Online segmentbrochure NCOI

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ambieer je een carrière in de facilitaire dienstverlening? Of ben je hier al werkzaam in en wil je je kennis en vaardigheden actualiseren of verdiepen? Bij NCOI Opleidingen vind je diverse opleidingen in facilitaire dienstverlening op MBO-niveau. Praktijkgericht, flexibel en gegeven door docenten die zelf werkzaam zijn (geweest) binnen dit vakgebied. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Het vakgebied facilitair management

Als facilitair dienstverlener ben je een belangrijke medewerker binnen je organisatie. Je zorgt er namelijk voor dat je collega’s zo comfortabel mogelijk hun werk kunnen doen. Het vakgebied facilitair management is heel breed, waardoor je verschillende kanten op kunt en het werk heel afwisselend is. Je zorgt dat ruimten beschikbaar zijn voor vergaderingen, je voert klein onderhoud uit, koopt producten in en zorgt ervoor dat collega’s op een zo veilig en efficiënt mogelijke manier kunnen werken door bijvoorbeeld te zorgen voor goede bureaus en stoelen.

Wat kun je met een opleiding MBO Facilitaire Dienstverlening?

Bij NCOI kun je kiezen uit diverse opleidingen op het gebied van facilitaire dienstverlening. Ben je op zoek naar een brede opleiding waarmee je je uitstekend voorbereidt op een carrière als facilitair medewerker/manager? Kies dan voor de MBO Vakopleiding Facilitair Management. In deze opleiding komen alle belangrijke onderwerpen van facilitair management aan bod en doe je gedegen kennis en vaardigheden op.
 
Heb je de ambitie om aan de slag te gaan als coördinator of leidinggevende in de facilitaire dienstverlening? Dan kun je gaan voor de opleiding MBO Facilitair Leidinggevende niveau 4.
Met deze opleiding word je op het hoogst erkende MBO-niveau opgeleid en behaal je het officieel erkende diploma dat als standaard geldt in de branche.

Welke vooropleiding heb je nodig?

Per opleidingsvariant gelden er andere vooropleidingseisen. Wil je een erkende MBO-opleiding volgen? Dan moet je minimaal in het bezit zijn van een diploma MBO-niveau 2, een diploma VMBO (kader, gemengd of theoretische leerweg) of een overgangsbewijs HAVO of VWO naar het vierde leerjaar. Voor de vakopleidingen en MBO-programma’s gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Flexibel en praktijkgericht studeren

Bij NCOI begrijpen wij als geen ander dat studeren wel bij je drukke baan en privéleven moet passen. Daarom hebben wij al onze opleidingen zo georganiseerd, gepland en ontwikkeld dat ze uitstekend te combineren zijn met je andere bezigheden. Je kiest zelf wanneer je bijeenkomsten volgt of dat je voor de e-learning gaat. Daarnaast kun je kiezen uit meerdere startmomenten per jaar en verschillende leslocaties door heel Nederland. Ook zijn onze opleidingen zo ontwikkeld dat ze goed aansluiten bij je eigen werkpraktijk. Op die manier leer je namelijk het meeste. Je maakt opdrachten die aansluiten op je eigen praktijk, krijgt les van een docent met jarenlange ervaring binnen het vakgebied en leert van je medestudenten die zelf ook werkzaam zijn in de branche. Het uitwisselen van ervaringen en inzichten werkt voor veel studenten inspirerend. Daarnaast breid je op die manier je netwerk uit.

Waarom MBO Facilitaire Dienstverlening studeren bij NCOI?

  • De opleider van werkend Nederland
  • Perfect te combineren met werk en privé
  • Keuze uit diverse locaties in heel Nederland
  • Meerdere startmomenten per jaar
  • Persoonlijke studiebegeleider
  • Hoog aangeschreven bij werkgevers