Menu
NCOI Opleidingen - Zorg & Medisch

Fysiotherapie

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je geïnteresseerd in de rol van beweging in gezondheid en vitaliteit? Dan is een opleiding Fysiotherapie (deeltijd) bij...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je geïnteresseerd in de rol van beweging in gezondheid en vitaliteit? Dan is een opleiding Fysiotherapie (deeltijd) bij...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je geïnteresseerd in de rol van beweging in gezondheid en vitaliteit? Dan is een opleiding Fysiotherapie (deeltijd) bij...

Lees meer

Fysiotherapie: 4 opleidingen

HBO Bacheloropleiding (2) Een HBO Bacheloropleiding is een wettelijk geaccrediteerde opleiding die opleidt tot de officiële Bachelorgraad. De opleiding heeft een nominale duur van 4 tot 6 jaar. Een Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd Vanaf prijs:  € 19.215,00 6 locaties Zwolle, Utrecht, Eindhoven, Virtual Classroom, Rotterdam, Amsterdam 1e startmoment: 27-09-2022
NVAO-geaccrediteerd
24 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd Vanaf prijs:  € 11.850,00 6 locaties Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Virtual Classroom, Eindhoven, Zwolle 1e startmoment: 13-09-2022

HBO-programma (1) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

NVAO-geaccrediteerd
12 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 6.586,00 6 locaties Zwolle, Amsterdam, Virtual Classroom, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven 1e startmoment: 27-09-2022

Training (1) Tijdens een training staan je eigen praktijk en het ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

Online segmentbrochure NCOI

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je geïnteresseerd in de rol van beweging in gezondheid en vitaliteit? Dan is een opleiding Fysiotherapie (deeltijd) bij NCOI Opleidingen uitermate geschikt voor jou. Het aanbod aan opleidingen is breed. Zo kun je zelf het niveau en de duur van de opleiding kiezen. Bekijk onze opleidingen fysiotherapie en ontdek welke opleiding het beste aansluit op jouw ervaring en ambities.

Opleiding HBO Fysiotherapie

Ambieer je een functie als fysiotherapie en wil je uitgebreid kennismaken met het vakgebied? Kies voor het programma HBO Fysiotherapie bij NCOI Opleidingen. Tijdens dit programma maak je je de essentiële kennis van de fysiotherapie volledig eigen. Je gaat aan de slag met gezondheidsbevordering, leert diagnoses stellen en methodisch handelen. Na afloop kun je mensen begeleiden bij het natuurlijke bewegingsapparaat. Daarbij ontvang je na afronding van dit programma mogelijk vrijstelling binnen de erkende HBO Bachelor Fysiotherapie. Met dit programma zet je dan ook de eerste stap naar erkend fysiotherapeut.

Erkende fysiotherapieopleiding

Met de HBO Bachelor Fysiotherapie ontwikkel je de competenties om het verschil te maken als fysiotherapeut. Je ontwikkelt vaardigheden om professioneel te handelen en leert op welke wijze je cliënten optimaal ondersteunt in hun herstel. Tijdens de lessen komen alle belangrijke onderwerpen aan bod, de wetenschappelijke grondslagen van anatomie, maar ook het spier-, zenuw- en orgaanstelsel. De lessen worden georganiseerd door ervaren fysiotherapeuten die de theorie voor jou vertalen naar de herkenbare praktijk. Zo word je bij NCOI Opleidingen opgeleid tot erkend fysiotherapeut.

Master Fysiotherapie

Merk je in je dagelijkse werkzaamheden als fysiotherapeut dat vraagstukken steeds complexer worden? En ben je opzoek naar kennis en vaardigheden om deze integraal en strategisch op te lossen? Dan is de opleiding Master Fysiotherapie geschikt voor jou. Je benadert het vakgebied vanuit strategisch perspectief en leert gewetensvol handelen op basis van Evidence-Based Practice. Daarbij leer je toekomstbestendig ondernemen. Met de praktijkgerichte aanpak van NCOI Opleidingen merk je direct resultaat in je dagelijkse werkzaamheden. Na afloop van deze opleiding ontvang je het Mastergetuigschrift ‘Master Fysiotherapie’ van NCOI University of Applied Sciences. Daarmee versterk je je positie op de arbeidsmarkt aanzienlijk.

Masterprogramma Fysiotherapie

Heb of ambieer je een eigen praktijk? Zie je kansen in het ondernemerschap die je graag wenst aan te grijpen? Met de Masterprogramma Paramedisch Ondernemer verdiep je je in 6 maanden tijd in de kern van zelfstandig opereren binnen de (para)medische praktijk. Je bereid je organisatie voor op toekomstige ontwikkelingen en kunt interne en externe factoren vertalen naar en heldere strategie. Na afloop van dit Masterprogramma beschik je over de kennis en vaardigheden om jouw onderneming succesvol binnen de markt te plaatsen. Bovendien kun je na afloop van deze Masterprogramma mogelijk verkort doorstuderen naar een erkend Masterdiploma.

Businesspartner Pro Education

Ben je fysiotherapeut? In samenwerking met businesspartner Pro Education biedt NCOI je een nascholingsaanbod met ruim 350 praktijkgerichte cursussen en opleidingen om je ambities te realiseren. Het aanbod van Pro Education is voor een groot deel geaccrediteerd door KNGF, Stichting ADAP of ClaudicatioNet en heeft een gemiddelde waardering van een 8,0.