Menu

Fysiotherapie

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Bent u geïnteresseerd in de rol van beweging in gezondheid en vitaliteit? Dan is een opleiding Fysiotherapie (deeltijd) bij...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Bent u geïnteresseerd in de rol van beweging in gezondheid en vitaliteit? Dan is een opleiding Fysiotherapie (deeltijd) bij...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Bent u geïnteresseerd in de rol van beweging in gezondheid en vitaliteit? Dan is een opleiding Fysiotherapie (deeltijd) bij...

Lees meer

Meest bekeken Fysiotherapie

HBO Bachelor Fysiotherapie
Langer dan 36 maanden HBO/HBO Bacheloropleiding
HBO Fysiotherapie
12 maanden HBO/HBO-programma

Meest bekeken Fysiotherapie

HBO Bachelor Fysiotherapie
Langer dan 36 maanden HBO/HBO Bacheloropleiding
HBO Fysiotherapie
12 maanden HBO/HBO-programma
Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Variant

Masteropleiding (1) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heeft u het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

NVAO-geaccrediteerd
Masteropleiding NVAO-geaccrediteerd

Professional Master (1) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die u interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. U rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Masterclass (2) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (1) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Bent u geïnteresseerd in de rol van beweging in gezondheid en vitaliteit? Dan is een opleiding Fysiotherapie (deeltijd) bij NCOI Opleidingen uitermate geschikt voor u. Het aanbod aan opleidingen is breed. Zo kunt u zelf het niveau en de duur van de opleiding kiezen. Bekijk onze fysiotherapieopleidingen en ontdek welke opleiding het beste aansluit op uw ervaring en ambities.

Opleiding HBO Fysiotherapie

Ambieert u een functie als fysiotherapie en wilt u uitgebreid kennismaken met het vakgebied? Kies voor het programma HBO Fysiotherapie 2 jaar bij NCOI Opleidingen. Tijdens dit programma maakt u fundamentele kennis van de fysiotherapie volledig eigen. U gaat aan de slag met gezondheidsbevordering, leert diagnoses stellen en methodisch handelen. Na afloop kunt u mensen begeleiden bij het natuurlijke bewegingsapparaat. Daarbij ontvangt u na afronding van dit programma mogelijk vrijstelling binnen de erkende HBO Bachelor Fysiotherapie. Met dit programma zet u dan ook de eerste stap naar erkend fysiotherapeut.

Erkende fysiotherapieopleiding

Met de HBO Bachelor Fysiotherapie ontwikkelt u de competenties om het verschil te maken als fysiotherapeut. U ontwikkelt vaardigheden om professioneel te handelen en leert op welke wijze u cliënten optimaal ondersteunt in hun herstel. Tijdens de lessen komen alle belangrijke onderwerpen aan bod, de wetenschappelijke grondslagen van anatomie, maar ook het spier-, zenuw- en orgaanstelsel. De lessen worden georganiseerd door ervaren fysiotherapeuten die de theorie voor u vertalen naar de herkenbare praktijk. Zo wordt u bij NCOI Opleidingen opgeleid tot erkend fysiotherapeut.

Master Fysiotherapie

Merkt u in uw dagelijkse werkzaamheden als fysiotherapeut dat vraagstukken steeds complexer worden? En bent u opzoek naar kennis en vaardigheden om deze integraal en strategisch op te lossen? Dan is de opleiding Master Fysiotherapie geschikt voor u. U benadert het vakgebied vanuit strategisch perspectief en leert gewetensvol handelen op basis van Evidence-Based Practice. Daarbij leert u toekomstbestendig ondernemen. Met de praktijkgerichte aanpak van NCOI Opleidingen merkt u direct resultaat in uw dagelijkse werkzaamheden. Na afloop van deze opleiding ontvangt u het Mastergetuigschrift ‘Master Fysiotherapie’ van NCOI University of Applied Sciences. Daarmee versterkt u uw positie op de arbeidsmarkt aanzienlijk.

Professional Master Fysiotherapie

Heeft of ambieert u een eigen praktijk? Ziet u kansen in het ondernemerschap die u graag wenst aan te grijpen? Met de Professional Master Paramedisch Ondernemer verdiept u zich in 6 maanden tijd in de kern van zelfstandig opereren binnen de (para)medische praktijk. U bereid uw organisatie voor op toekomstige ontwikkelingen en kunt interne en externe factoren vertalen naar en heldere strategie. Na afloop van deze Professional Master beschikt u over de kennis en vaardigheden om uw onderneming succesvol binnen de markt te plaatsen. Bovendien kunt u na afloop van deze Professional Master mogelijk verkort doorstuderen naar een erkend Masterdiploma.

Businesspartner Pro Education

Bent u fysiotherapeut? In samenwerking met businesspartner Pro Education biedt NCOI u een nascholingsaanbod met ruim 350 praktijkgerichte cursussen en opleidingen om uw ambities te realiseren. Het aanbod van Pro Education is voor een groot deel geaccrediteerd door KNGF, Stichting ADAP of ClaudicatioNet en heeft een gemiddelde waardering van een 8,0.