Menu
NCOI Opleidingen - Zorg & Medisch

Fysiotherapie

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je geïnteresseerd in de rol van beweging in gezondheid en vitaliteit? Dan is een opleiding Fysiotherapie (deeltijd) bij...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je geïnteresseerd in de rol van beweging in gezondheid en vitaliteit? Dan is een opleiding Fysiotherapie (deeltijd) bij...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je geïnteresseerd in de rol van beweging in gezondheid en vitaliteit? Dan is een opleiding Fysiotherapie (deeltijd) bij...

Lees meer

Meest bekeken Fysiotherapie

Meest bekeken Fysiotherapie

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Duur
Toon alle opties

Professional Master (1) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die u interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. U rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Masterclass (2) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (1) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je geïnteresseerd in de rol van beweging in gezondheid en vitaliteit? Dan is een opleiding Fysiotherapie (deeltijd) bij NCOI Opleidingen uitermate geschikt voor jou. Het aanbod aan opleidingen is breed. Zo kun je zelf het niveau en de duur van de opleiding kiezen. Bekijk onze fysiotherapieopleidingen en ontdek welke opleiding het beste aansluit op jouw ervaring en ambities.

Opleiding HBO Fysiotherapie

Ambieer je een functie als fysiotherapie en wil je uitgebreid kennismaken met het vakgebied? Kies voor het programma HBO Fysiotherapie 2 jaar bij NCOI Opleidingen. Tijdens dit programma maak je de fundamentele kennis van de fysiotherapie volledig eigen. Je gaat aan de slag met gezondheidsbevordering, leert diagnoses stellen en methodisch handelen. Na afloop kun je mensen begeleiden bij het natuurlijke bewegingsapparaat. Daarbij ontvang je na afronding van dit programma mogelijk vrijstelling binnen de erkende HBO Bachelor Fysiotherapie. Met dit programma zet je dan ook de eerste stap naar erkend fysiotherapeut.

Erkende fysiotherapieopleiding

Met de HBO Bachelor Fysiotherapie ontwikkel je de competenties om het verschil te maken als fysiotherapeut. Je ontwikkelt vaardigheden om professioneel te handelen en leert op welke wijze je cliënten optimaal ondersteunt in hun herstel. Tijdens de lessen komen alle belangrijke onderwerpen aan bod, de wetenschappelijke grondslagen van anatomie, maar ook het spier-, zenuw- en orgaanstelsel. De lessen worden georganiseerd door ervaren fysiotherapeuten die de theorie voor jou vertalen naar de herkenbare praktijk. Zo word je bij NCOI Opleidingen opgeleid tot erkend fysiotherapeut.

Master Fysiotherapie

Merk je in je dagelijkse werkzaamheden als fysiotherapeut dat vraagstukken steeds complexer worden? En ben je opzoek naar kennis en vaardigheden om deze integraal en strategisch op te lossen? Dan is de opleiding Master Fysiotherapie geschikt voor jou. Je benadert het vakgebied vanuit strategisch perspectief en leert gewetensvol handelen op basis van Evidence-Based Practice. Daarbij leer je toekomstbestendig ondernemen. Met de praktijkgerichte aanpak van NCOI Opleidingen merk je direct resultaat in je dagelijkse werkzaamheden. Na afloop van deze opleiding ontvang je het Mastergetuigschrift ‘Master Fysiotherapie’ van NCOI University of Applied Sciences. Daarmee versterk je je positie op de arbeidsmarkt aanzienlijk.

Professional Master Fysiotherapie

Heb of ambieer je een eigen praktijk? Zie je kansen in het ondernemerschap die je graag wenst aan te grijpen? Met de Professional Master Paramedisch Ondernemer verdiep je je in 6 maanden tijd in de kern van zelfstandig opereren binnen de (para)medische praktijk. Je bereid je organisatie voor op toekomstige ontwikkelingen en kunt interne en externe factoren vertalen naar en heldere strategie. Na afloop van deze Professional Master beschik je over de kennis en vaardigheden om uw onderneming succesvol binnen de markt te plaatsen. Bovendien kun je na afloop van deze Professional Master mogelijk verkort doorstuderen naar een erkend Masterdiploma.

Businesspartner Pro Education

Ben je fysiotherapeut? In samenwerking met businesspartner Pro Education biedt NCOI je een nascholingsaanbod met ruim 350 praktijkgerichte cursussen en opleidingen om uw ambities te realiseren. Het aanbod van Pro Education is voor een groot deel geaccrediteerd door KNGF, Stichting ADAP of ClaudicatioNet en heeft een gemiddelde waardering van een 8,0.