HBO Bestuurskunde

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je kennis en vaardigheden op het gebied van bestuurskunde (verder) ontwikkelen? Bij NCOI Opleidingen vind je een breed...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je kennis en vaardigheden op het gebied van bestuurskunde (verder) ontwikkelen? Bij NCOI Opleidingen vind je een breed...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je kennis en vaardigheden op het gebied van bestuurskunde (verder) ontwikkelen? Bij NCOI Opleidingen vind je een breed...

Lees meer
  • Waardevolle diploma’s; erkend en hoge waardering bij werkgevers
  • Klassikaal, virtual classroom of e-learning mét switchgarantie
  • Ervaren docenten uit de praktijk

HBO Bestuurskunde: 10 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Studievorm/ leslocatie
Duur
Prijs

Opleidingen (10)

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
1.250
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je kennis en vaardigheden op het gebied van bestuurskunde (verder) ontwikkelen? Bij NCOI Opleidingen vind je een breed aanbod opleidingen en kortere programma’s binnen dit vakgebied. Al onze opleidingen zijn flexibel en praktijkgericht. Daarnaast krijg je les van ervaren docenten die zelf werkzaam zijn (geweest) in het bedrijfsleven. Lees hieronder meer over onze opleidingen bestuurskunde en de mogelijkheden.

Waarom bestuurskunde studeren?

Met een (deeltijd)opleiding bestuurskunde van NCOI word je zo breed mogelijk opgeleid tot bestuurskundige. Je ontwikkelt kennis en vaardigheden die onmisbaar zijn bij het aansturen, uitvoeren en bewaken van bestuurskundige processen. Daarbij ben je in staat een strategisch plan op te stellen en draagvlak te creëren om dit zo succesvol mogelijk te implementeren. Na je opleiding kun je aan de slag in beleidsfuncties (denk aan beleidsmedewerker, organisatieadviseur, manager of projectleider) bij de overheid of een overheidsgerelateerde organisatie. 

Ontwikkel je tot professional met HBO Bachelor Bestuurskunde

Ben je op zoek naar een (deeltijd)opleiding Bestuurskunde op HBO Bachelorniveau? Kies dan voor de HBO Bachelor Bestuurskunde. Met deze opleiding bereid je je uitstekend voor als professioneel bestuurskundige in een beleidsfunctie. Je ontwikkelt je kennis op hoogstaand niveau en wordt optimaal voorbereid voor een functie als professioneel bestuurskundige in een beleidsfunctie. Deze NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleiding voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Na afronding mag je de internationale titel Bachelor voeren.

HBO-programma’s: veel kennis in korte tijd

Wil je je op HBO-niveau op bestuurskundig gebied ontwikkelen, maar niet meteen een volledige HBO Bacheloropleiding volgen? Dan bieden de HBO-programma’s van NCOI uitkomst. Hiermee verdiep je je in relatief korte tijd in bestuurskunde in het algemeen of een specifiek onderwerp. Wil je je bijvoorbeeld verdiepen in strategisch adviseren? Ga dan voor HBO Beleidsadviseur. In dit 1-jarige programma ga je aan de slag met het versterken van jouw adviserende vaardigheden en ontwikkel je je kennis op het gebied van management en besluitvorming binnen de overheid. Als je je meer wilt verdiepen in bestuurskunde in het algemeen, is het 1-jarige programma HBO Bestuurskunde een verstandige keuze. Dit programma is er ook in een 2-jarige variant. Wil je na afloop alsnog een volledige Bacheloropleiding volgen? Dan kom je wellicht in aanmerking voor vrijstellingen.
 
Ben je werkzaam als beleidsbepaler, leidinggevende of manager binnen de overheid en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van bestuurs- en beleidskunde? Dan is het 6 maanden durende programma HBO Finance en Internal Auditing wellicht interessant. In dit programma verdiep je je onder meer in onderwerpen als het ontwerpen van beleid, wet- en regelgeving rond beleid en ethiek en verantwoording.

Studeren in deeltijd

De opleidingen van NCOI zijn flexibel, praktijkgericht en speciaal ontwikkeld voor werkenden. Met een opleiding Bestuurskunde bij NCOI bepaal je zelf waar en wanneer je studeert. Wij bieden je meerdere startmomenten per jaar, leslocaties door heel Nederland, topdocenten uit de praktijk en een waardevol diploma. Jouw werkpraktijk is het uitgangspunt van onze opleidingen. Dat houdt in dat je opleiding goed te combineren is met je werk en privéleven. Bij ons volg je je opleiding Bestuurskunde in deeltijd en bepaal je zelf of je doordeweeks overdag, ’s avonds, op zaterdag, of via e-learning studeert.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze bestuurskunde-opleidingen of heb je hulp nodig bij het vinden van de opleiding die past bij jouw wensen en behoeften? Onze opleidingsadviseurs zitten klaar om alle vragen te beantwoorden en samen met jou de geschikte opleiding te vinden. Je kunt ze bereiken op 035 – 6 400 411  of vul ons contactformulier in.