Menu
NCOI Opleidingen - HBO Opleidingen

HBO-programma (2) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

NVAO-geaccrediteerd
12 maanden HBO-programma
NVAO-geaccrediteerd
12 maanden HBO-programma

Vakopleiding (1) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk. Met deze opleiding ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je (gewenste) beroep of vak zelfstandig te kunnen uitoefenen.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een gedrukte studiegids of online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in het onderwijs of in de kinderopvang en ambieer je een functie als teamleider, coördinator of manager? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het juiste adres. Hier vind je namelijk diverse opleidingen op het gebied van onderwijsmanagement. Lees hieronder meer over de mogelijkheden en over onze opleidingen.

HBO Onderwijsmanagement volgen bij NCOI

De HBO-opleidingen onderwijsmanagement van Hogeschool NCOI zijn de grootste en meest succesvolle onderwijsopleidingen voor werkenden in Nederland. Daarnaast zijn alle opleidingen zo ontwikkeld dat ze zo flexibel en praktijkgericht mogelijk zijn. Dat betekent dat je zelf de studievariant, het startmoment en de leslocatie bepaalt. Bovendien werk je tijdens de opleiding aan cases, opdrachten en oefeningen die aansluiten op jouw eigen werkpraktijk. Zo kun je alles wat je leert vrijwel direct toepassen in je werk en zie je zo snel resultaat. Bovendien krijg je les van ervaren docenten die zelf werkzaam zijn (geweest) binnen het vakgebied. Zij begrijpen de werkpraktijk als geen ander en kunnen je daardoor nog beter begeleiden.

Welke vooropleiding heb je nodig voor een HBO-opleiding onderwijsmanagement?

Bij NCOI kun je kiezen uit verschillende soorten opleidingen. Wil je bijvoorbeeld een volledige en erkende opleiding volgen? Dan kun je gaan voor een HBO Bacheloropleiding. Voor wie zich liever in kortere tijd optimaal wil ontwikkelen, zijn er de HBO-programma’s. Voor de HBO-programma’s gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Om een HBO Bacheloropleiding te kunnen volgen, moet je een HAVO-, VWO- of MBO niveau 4-diploma hebben. Heb je dit niet, dan kun je eventueel instromen met een 21+ regeling.

Veelgekozen HBO-opleidingen onderwijsmanagement

Afhankelijk van wat je ambities, wensen en behoeften zijn, kun je bij NCOI kiezen uit verschillende opleidingen. Ben je bijvoorbeeld werkzaam in het primair, beroeps- of voortgezet onderwijs en wil je je managementvaardigheden verder ontwikkelen? Dan is het programma HBO Schoolmanagement een uitstekende keuze. Voor wie werkzaam is in de kinderopvang, een gastouderbureau of ambities in deze richting heeft, is er het programma HBO Manager Kinderopvang. In dit programma leer je hoe je medewerkers effectief aanstuurt en motiveert en versterk je je leiderschapskwaliteiten.

Waarom kiezen voor HBO Onderwijsmanagement bij NCOI?

  • Grootste hogeschool voor werkenden
  • 30 leslocaties door heel Nederland
  • Je bepaalt zelf hoe, waar en wanneer je studeert
  • Inspirerende topdocenten met jarenlange ervaring binnen het vakgebied
  • Zeer praktijkgericht onderwijs
  • Gewaardeerd diploma door werkgevers