• Home
  • HBO Procesautomatisering en Mechatronica

HBO Procesautomatisering en Mechatronica

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil jij je op HBO-niveau ontwikkelen in procesautomatisering en mechatronica? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het juiste...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil jij je op HBO-niveau ontwikkelen in procesautomatisering en mechatronica? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het juiste...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil jij je op HBO-niveau ontwikkelen in procesautomatisering en mechatronica? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het juiste...

Lees meer
  • Waardevolle diploma’s; erkend en hoge waardering bij werkgevers
  • Klassikaal, virtual classroom of e-learning mét switchgarantie
  • Ervaren docenten uit de praktijk

HBO Procesautomatisering en Mechatronica: 8 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Studievorm/ leslocatie
Duur
Prijs

Opleidingen (8)

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
1.250
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil jij je op HBO-niveau ontwikkelen in procesautomatisering en mechatronica? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het juiste adres. Hier vind je namelijk een breed en divers aanbod opleidingen binnen dit vakgebied. Lees hieronder meer over onze opleidingen en de mogelijkheden.

HBO procesautomatisering en mechatronica biedt perspectief

Ben je al werkzaam op het gebied van procesautomatisering en mechatronica en wil je je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Of ambieer je een carrière hierin en wil je daarom een opleiding volgen? Wat je reden ook is, met een HBO-programma procesautomatisering en mechatronica creëer je uitstekende carrièrekansen. Er is op dit moment namelijk veel vraag naar goed opgeleide vakmensen op dit gebied.

Veelgekozen HBO-programma's procesautomatisering en mechatronica

Bij NCOI Opleidingen vind je een breed en divers aanbod aan opleidingen op het gebied van bedrijfsprocessen en de automatisering daarvan. Afhankelijk van wat je wil bereiken en hoeveel tijd je eraan kwijt wil zijn, kun je kiezen uit verschillende opleidingsvarianten. Je kunt kiezen uit volledige HBO Bacheloropleidingen, maar ook kiezen voor de kortere HBO-programma’s of trainingen. Een veelgekozen opleiding op dit gebied is HBO Industriële Automatisering. In dit programma ontwikkel je je in 6 maanden tijd tot een specialist op het gebied van industriële automatisering en actualiseer en versterk je je kennis en vaardigheden op dit gebied enorm. Ook het programma HBO Production & Process Engineering wordt vaak gekozen. In dit programma ga je specifiek aan de slag met de onderwerpen productietechnologie, regeltechniek en requirementsanalyse.

Welke vooropleiding heb je nodig?

Voor onze HBO-programma’s gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Wel is het in sommige gevallen handig als je al over bepaalde basiskennis beschikt. Als dit het geval is, zal dit duidelijk worden aangegeven op de opleidingspagina. Voor onze HBO Bacheloropleidingen geldt dat je in het bezit moet zijn van een diploma HAVO, VWO of MBO-niveau 4, maar je kunt ook instromen door middel van een 21+ toets.

HBO procesautomatisering en mechatronica volgen naast een drukke baan

NCOI Opleidingen is niet voor niets dé opleider van werkend Nederland. Ook op het gebied van hoger onderwijs in de techniek is NCOI inmiddels verreweg de grootste opleider voor werkenden.
Als je een opleiding wilt volgen naast je baan, moet je er wel zeker van zijn dat dit haalbaar is. Daarom zijn alle opleidingen van NCOI zo ontwikkeld dat ze uitstekend te combineren zijn met een drukke baan en een privéleven. Bij onze opleidingen bepaal je zelf waar en wanneer je studeert. Zo kun je kiezen uit meerdere startmomenten per jaar, leslocaties door heel Nederland en verschillende opleidingsvarianten: klassikaal, e-learning of virtual classroom. Daarnaast zijn de opleidingen altijd op je eigen werkpraktijk gericht. Op die manier leer je snel en zie je meteen resultaat.